Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Merhautova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 335 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám krásný, prostorný OV byt o dispozici 3+1 (90m2) v 3.NP/5 v cihlovém domě po revitalizaci. Byt se nachází v žádané lokalitě na ul. Merhautova u Dětské nemocnice, pouhé dvě zastávky tramvají na Moravské náměstí. Byt je po rekonstrukci (kuchyně, koupelna, elektrické rozvody, rozvody topení).

Dispozice bytu: Vejdeme do předsíně 6,9m2, z které vcházíme vpravo do dvou pokojů 24,5m2 a 23,7m2 (v obou vestavěné šatní skříně na míru). Rovně je vstup do koupelny 5,8m2 se sprchovým koutem. Vlevo se nachází samostatné WC, kuchyně 12 m2 (se zánovní kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a troubou) se vstupem do komory, na zasklenou lodžii orientovanou do zahrady a do menšího pokoje 7 m2, situovaného stejně jako kuchyně do zahrady. K bytu náleží zděný sklep 4,3m2 v prostoru zahrady, který je započítán do celkové plochy bytu. Další velkou výhodou je možnost využívání společné, upravené zahrady.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem, snižujícím náklady na energie. Měsíční náklady na tento byt činí: Fond oprav 1607,-Kč + služby 494,-Kč + energie (elektřina, plyn cca 1.500,-Kč). Na domě nevázne žádný úvěr. Na bytě nevázne žádné omezení vlastnického práva. Bez RK, jsem přímý majitel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523842
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha90
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.