Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy • 1360 m² bez realitkyČerný Důl - Černý Důl, Královéhradecký kraj

Černý Důl - Černý Důl, Královéhradecký kraj
Měsíční nájemné50 000 Kč

+ Vratná kauce150 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu ojedinělou nemovitost v Krkonoších. Hotel se nachází na Liščí louce v nadmořské výšce 1200 m. n. m., 800 metrů od horní stanice lanovky Hnědý vrch v areálu Černá hora-Pec a zároveň ve II. zóně NP Krkonoše. V zimním období kolem hotelu prochází běžkařská Krkonošská magistrála, v létě pak mnoho turistických tras.

Hotel má podlahovou plochu 1360 m2, 24 pokojů s vlastním sociálním zázemím o různých velikostech (2-6 lůžek). V přízemí se nachází vstupní hala s krbem, recepce, restaurace s venkovním posezením, kuchyně, sklady, společenská místnost, sociální zařízení, sklad lyží a 1 pokoj. V prvním patře je 14 pokojů, ve druhém je pokojů 9. V suterénu se nachází vinárna, lyžárna, sklad a sauna s výřivkou. Na hlavní stavbu navazuje vedlejší stavba, kde je kotelna, garáž, dílna, sklad uhlí, prádelna a pokoje pro personál. Voda je řešena průsakem do nádrzí. Hotel je pronajímán bez vybavení.

Hledáme dlouhodobého nájemníka nejlépe se zkušeností s provozem ubytovacího či restauračního zařízení. Bližší informace na vyžádání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523869
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha1 360
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.