Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyVe Studeném, Praha - Braník

Ve Studeném, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Cena9 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 197 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní byt v komorní novostavbě Viladům Branická vyhlídka dispozičně řešený jako 3KK ve 4. nadzemním podlaží z pěti Je umístěný v atraktivní části Braníku v klidné vilové zástavbě a v blízkosti lesa . Orientován je na tři světové strany, byly provedeny nadstandardní úpravy.

Dispozičně byt tvoří předsíň s vestavěnými skříněmi a zrcadlem, samostatná toaleta s umyvadlem a kvalitním bidetovým sedátkem, obývací pokoj, který je propojen s kuchyní, ze které je vstup na čtvercovou krytou terasu.

Jeden pokoj je vybavený, skříněmi, policemi a pracovním stolem na míru, druhý pokoj slouží jako ložnice, jejíž součástí je na míru vybavená samostatná šatna . Dále je zde koupelna s nádherným výhledem na Prahu, vanou i sprchovým koutem, skříňky na míru, osvětlení.

V bytě najdeme technickou místnost s kotlem, regály, přípojkou na pračku. V přízemí je umístěn sklep . V suterénu je pak jedno vnitřní parkovací stání a součástí nabídky je i jedno venkovní parkovací stání umístěné v polouzavřeném prostoru.

Dům je velmi kvalitně postaven, je bezbariérový a součástí je výtah, ke kterému je pohodlný vstup přímo z garáže. V ceně je kvalitní kuchyňská linka zn. Hanák se sklokeramickou varnou deskou,digestoří, lednicí s mrazákem,myčkou. Kuchyňská deska i dřez jsou z kamene, obložení tvoří skleněný obklad.

Vestavené skříně, regály, koupelnové skříňky, sanita. Vše vyrobeno na míru. Kvalitní třívrstvá dubová podlaha,dřevěná okna s celoobvodovým kováním, bezpečnostní vstupní dveře, plynový kotel,vnitřní obložkové dveře výšky 2,1m. V ceně jsou i moderní závěsy a záclony ušité též na míru.

V blízkosti se nachází Novodvorská Plaza, škola, školky, tenisové kurty, zimní stadion Kobra, les, plavecký bazén Podolí, areál Žluté lázně. Nájezd na jižní spojku, na Barandovský most během pěti minut. MHD tři minuty chůze od domu, z Braníku pak můžete tramvají jet přímo do centra města.

Byt 3kk s komorou 86 m2, terasa 6 m2, sklep 1,5m2, garážové a venkovní parkovací stání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523893
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.