Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyRoháčova, Praha - Žižkov

Roháčova, Praha - Žižkov
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej družstevního bytu s dispozicí 2+1 v domě z první republiky. Byt ve 2.NP (podlahová plocha 52 m2). Kompletní a důkladná rekonstrukce bytu (zcela nových podlah včetně izolace a veškerých rozvodů a odpadů v bytech) byla dokončena na konci roku 2011. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou od německého výrobce včetně spotřebičů (digestoř, myčka, elektrická trouba, plynová varná deska, lednice s mrazákem), koupelnou s vanou a plynovým kotlem pro vlastní ohřev vody a vytápění. Byt má bezpečnostní protipožární dveře. Byt není vybaven nábytkem. Byt je volný, ihned k dispozici.

Družstvo má aktuálně na bankovním účtu prostředky v objemu téměř 1,2 mil. Kč a volné prostory k prodeji - nebytové prostory v přízemí domu s vlastním vchodem a výlohou z ulice (47 m2) + prostory v budovách ve dvoře domu (40,5 m2) a půdní prostor (139,5 m2) + volný byt v podzemním podlaží (26 m2). Jsou připraveny podklady pro budoucí převod bytů z družstva do osobního vlastnictví.

Cena za družstevní podíl spojený s právem k bytu a podílem na družstvu (tj. i na peněžních prostředcích, nebytových prostorách a bytu v podzemním podlaží) ve výši 14,25 % je celkem 4 500 000 Kč.

Sale of flat (co-operative ownership) with layout 2 + 1 in the house from the 1920´s. The flat is located in 2nd floor (floor area 52 m2). The complete and thorough reconstruction of the apartment (completely new floor including insulation and all wiring and waste) was completed at the end of 2011. The apartment is equipped with modern kitchen from German manufacturer including all equipement (digestor, dishwasher, electric oven, gas hob, fridge / freezer), bathroom with bathtub and gas boiler for own heating. The apartment has security and fire protective door. The apartment is not furnished. The flat is free for immediate usage.

The co-operative currently has almost 1.2 million CZK on the bank account and free spaces for sale - non-residential premises in the ground floor of the house with its own entrance and a street view (47 m2) + premises in yard of the house (40.5 m2 ) and attic space (139.5 m2) + underground flat (26 m2). The documents for future transfer of apartment from the cooperative to personal property are prepared.

The purchase price of the cooperative share associated with the right to flat and the share in the cooperative 14.25% (i.e. including money, non-residential premises and underground flat) is in total CZK 4,500,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523920
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.