Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyMajdalenky, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Majdalenky, Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 890 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytová jednotka (bezbariérová) velikosti 82 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí (úroveň první nadzemní podlaží) a je orientovaná na západ. Dispozici bytu tvoří prostorná hala /13,3 m2/, která umožňuje vstup do jednotlivých místností a představuje středovou část bytu. Po levé straně se nachází obytná zóna s kuchyní, obývacím pokojem a prostorným balkonem. Kuchyň /10,7 m2/ je vybavena moderní bílou kuchyňskou linkou s designovou digestoří. Od obývacího pokoje /19,3 m2/ je kuchyň oddělena dvoukřídlými zasunovacími dveřmi, díky kterým lze efektivně propojit či oddělit obě místnosti. Dispozici doplňují dvě ložnice, z nichž menší je o výměře 13,6 m2 a větší velikosti 15,1 m2.

V ranním shonu majitelé zajisté ocení 2 koupelny. Menší z koupelen /3,7 m2/ disponuje rohovým sprchovým koutem se zástěnou, toaletou a umyvadlem. V prostornější koupelně /5,9 m2/se nachází obezděný sprchový kout, toaleta, umyvadlo a pračka se sušičkou.

Dispozice bytu plně vyhoví i požadavku na soužití více generací.

Součástí kupní ceny je kuchyňská linka se spotřebiči, pračka se sušičkou a část vybavení dle individuální domluvy. K bytové jednotce náleží sklep /2 m2/ v 1.PP. Byt je volný k okamžitému nastěhování.

Bytový dům je zabezpečen kamerovým systémem, video vrátným a vstup do domu je na čipovou kartu. V rámci společných prostor je k užívání kočárkárna.

Lokalita Lesná je ideálním místem pro rodinné bydlení s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti /supermarkety, pošta, lékárny, ordinace lékařů, wellness, posilovna, restaurace, školky a školy, dětská hřiště/. Poloha této městské části propojuje blízkost centra města a krásnou přírodu s možností procházek do nedalekých lesů.

Při rychlém jednání je možná větší sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523932
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.