Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 85 m² bez realitkyŠtěrboholská, Praha - Hostivař

Štěrboholská, Praha - Hostivař
Měsíční nájemné23 250 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč


3 světlé kanceláře s klimatizací. Nachází se ve 2. podlaží v nové administrativní budově, která je v současné době ve výstavbě. Dokončení září 2018. Administrativní budova je umístěna v Hostivaři podél ulic Rabakovská a K Pérovně. Je možnost kanceláře pronajmout již nyní s tím, že provoz bude zahájen od 15. listopadu 2018 nebo od 1.1.2019. Plocha kanceláří je 25,4 m2, 25,4 m2, 33,9 m2. Celkem 85 m2 kanceláří. Společně s ostatními prostory je celková rozloha 132 m2. K ostatním prostorám patří samostatná serverovna, kuchyňka s jídelnou, samostatná místnost se sprchou a oddělené toalety. Dostatek přirozeného světla. Vstup na patro je přes čipové karty. Otevíratelná, výklopná okna. Každá kancelář je vybavena samostatnou klimatizační jednotkou. Kanceláře mají vinylovou podlahu. Zvuková izolace, příčky se zvýšenou akustickou schopností. Vstupní prostor do budovy, schody, chodby, sociální prostory a kuchyňka mají položenou granitovou leštěnou dlažbu. Je zde možnost pronájmu skladu o rozloze 36 m2 o výšce 3,5 m2.

V PŘÍPADĚ POTŘEBY NA VĚTŠÍ PROSTOR, MUŽEME NABÍDNOUT DALŠÍ KANCELÁŘE.

Dostatek parkovacích stání. Velmi dobrá dopravní dostupnost. Těsná blízkost Jižní spojky, Štěrboholské spojky a Průmyslové ulice. 9 min od dálnice D1. 7 min bus od stanice metra A, Skalka. V blízkosti se nachází přírodní park Hostivař.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523971
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru85
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.