Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyGalandova, Praha - Řepy

Rezervováno
Galandova, Praha - Řepy
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si Vám nabídnout slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o velikosti 44 m2 v ulici Galandova v Praze 6 - Řepích. Byt se nachází v 8. (z 12) nadzemním podlaží zatepleného panelového domu s velkým výtahem a novými plastovými okny. Orientace bytu je západním směrem. K jednotce náleží také sklepní kóje.

Kromě velmi pěkných nových bezpečnostních dveří zn. Adlo je byt v původním stavu – umakartové jádro, starší podlahy atd. Novému majiteli tedy doporučuji celkovou rekonstrukci bytu. Nespornou výhodou je, že si nový majitel může byt zrekonstruovat zcela dle svých představ.

Byt je situován na kraj sídliště Řepy, přímo před domem je k dispozici dětské hřiště a cca 200 m od domu se staví nové sportovní centrum m. j. s bazénem, sportovní halou, tenisovými kurty atd.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - školy, školky, dětská hřiště, restaurace. Obchody, (Tesco Expres, Albert, Billa), lékárna jsou vzdáleny 150 - 300 m, v docházkové vzdálenosti je také pošta.

Přímo před domem je k dispozici menší parkoviště, případně cca 50 m od domu můžete zaparkovat na parkovišti velkém.

Místo je velmi dobře dopravně obslouženo. Cca 4 minuty chůze od domu se nachází zastávka Sídliště Řepy, ze které se dostanete tram č. 9 a 16 za 18 minut na Anděl, případně autobusem č. 180 do 10 minut na metro A (Nemocnice Motol), nebo metro B (Zličín), kde zároveň můžete využít služeb obchodních center Metropole Zličín, nebo Avion shopping park.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523982
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.