Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 2+kk • 170 m² bez realitkyKřenek - Křenek, Středočeský kraj

Rezervováno
Křenek - Křenek, Středočeský krajVybaveno
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 159 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dobry den, nabizim k prodeji dum v osobnim vlastnictvi v okrese Praha vychod v obci Krenek. Obec lezi 5km od Stare Boleslavi (kolem 20 minut na Cerny Most). Dum je z velke casti po rekonstrukci a lezi na pozemku o rozloze cca 1300m2. Zastavena obytna plocha domu je cca 120m2 plus to same v nezrekonstruovanem podkrovi. Strop je hurdiskovy. U domu je tez 50m2 a pres 4m vysoka garaz (vejde se do ni nakladak) s rovnou strechou , ktera je dimenzovana jako tzv. zelena strecha. Garaz je postavena z 44 heluz na penu. Dum ma maly opukovy sklipek s klenutym stropem.

Dum je postaveny z palenych cihel. Exponovane strany domu jsou obkopany pod zaklad domu a vysypany velkym kacirkem, od domu oddelenym nopovou folii. Podlaha je cela delana nova a je v ni zabudovane teplovodni podlahove vytapeni (rehau) na cele plose prizemi. Betonove podlahy jsou izolovane proti vhkosti bitumenovou izolaci a 10cm podlahovym polystyrenem. Finalni vrstva je dlazba. Okna jsou az na poslednich 5ks vymenena za nove drevene splnujici nejnovejsi standarty. Omitka je hlinena a to v celem prizemi. Rozvody elektriny jsou jak v dome tak i garazi delane nove. Stejne tak i rozvody vody a odpady. K domu patri vlastni cca 8m hluboka kopana studna. Pitna voda je resena systemem reversni osmozy. Ohrev vody resi bojler. Odpady jsou svedeny do jimky napojene na obecni cisticku. U domu je dale nove postavena 3,5m3 jimka na destovou vodu .

V dome jsou 2 kominy, z toho jeden v obyvacim pokoji je vyvlozkovany nerez vlozkou, jsou na nej napojena krbova kamna jotul viz foto obyvaku. Dalsi nove postaveny dvojkomin je v garazi. Je mozne na nej napojit krbova kamna z loznice. V garazi se take nachazi hlavni rozvadec na podlahove topeni (druhy je v chodbe) a priprava na pripojeni dalsiho bojleru a dalsiho zdroje vytapeni (v planech je pocitano s automatem na uhli nebo peletky) Podlahovka byla drive pripojena na elektrokotel. Nyni je od elektrokotle odpojena. Elektrokotel je vsak k dispozici. V garazi se dale nachazi sypka na palivo(nedodelana) a dalsi maly sklipek s tlakovou vodarnou.

Loznice je mimo planek prepazena sadrokartonovou prickou se soupacimi dvermi , za kterymi se nachazi odvetravana satna (ca 12m2), je zde i bojler ,privod vody i odpad. Vstupni chodba ma puvodni klenuty strop, ktery jsem se snazil zachovat. Zacatek podpurneho sloupku pro schodiste je vyzdeny na 120cm zakladu.Dispozice domu je nejlepe patrna z prilozeneho planu. V podstate je to zatim velkoryse 2 plus 1.

Zahrada je osazena plodicimi stromy a to vlaskym orechem, broskvoni, visni, tresni, svestkou, jabloni atd... Kere jsou rybizy, angresty, boruvky, vinna reva, maliny, ostruziny atd...Na jizni strane pred domem je bylinkova zahradka. Kolem pozemku je z velke casti vzrostly zivy plot z habru a jilmu habrolisteho. Pozemek je cely zatravnen. Prijezd na pozemek je resen po ceste ktera je osetrena bremenem chuze a jizdy. S majitelem cesty(sousedem) je domluveno moznost parkovani mimo pozemek domu.

K tomu aby byl dum komletni chybi udelat novou strechu, venkovni omitku, schodiste do podkrovi a par nedodelku, Dum je celorocne obyvany, suchy a ihned k dispozici. Prodej je mozny vcetne vybaveni, ktere je na fotkach. Na domu nelezi zadne zavazky.

V obci se nachazi vecerka, vyhlasena hospoda, skolka. Spojeni je mozne jak autobusem(zastavka 100m) tak i vlakem(zastavka Drisy, ca 1km). Kolem vesnice se nachazeji oblibene piskovny s pruzracnou vodou, takze letni koupani je zaruceno(nejblizsi koupaci piskovna je 2min autem), dale je mozno mit ve vesnici sve ustajeni na kone a take Krenek je vyhlaseny pestovanim zeleniny, takze cerstva zelenina od sousedu. Labe je 1km od domu, golfove hriste a letiste na ultralighty 5min autem od domu. Behem povodni dum nebyl zaplaven (lze normalne pojistit proti povodni). Dum je pripojen k wifi.

Interiér cca 120 m2

zastavěná plocha cca 170 m2

pozemek celkem cca 1300m2

Prodejní cena 4000000Kč

Prezentované informace mají informativní charakter, ostatní při osobní prohlídce.

Kontakt na prodejce: Michal Jurásek, tel

email:

speak english

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523992
Dispozice2+kk
Plocha pozemku1 300
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha170
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.