Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 125 m² bez realitkyJeřabinová, Praha - Motol

Jeřabinová, Praha - MotolČástečně vybaveno
Cena8 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK PROSIM NEVOLAT !!! WE SPEAK ENGLISH

Hezký den, máme na prodej 3+kk, krásný světlý byt orientovaný na Jih. 98m2+27m2 Terasa. Praha 5 Motol od.1.8.2018

MHD, Nemocnice, Skolky, Skolky, Garazove stani, Ladronka, vytah. Novostavba.

VYBAVENÍ: S velkou terasou, sklepem, garážovým stáním, kuchyní s vestavěnými spotřebiči Whirlpool. Byt je v atraktivní lokalitě Praha 5 - Motol v bezpečné a nové zóně.

DOPRAVA: Z terasy vidíme zastávku Busu 167 který je za 7 min na Andělu, zastávka Weberova. Přímo pod naším kopcem je zastávka tramvají: Kotlářka. Odtud jedou tramvaje do celé Prahy 4, 10, 9, 7. cca 5 min chůze.

OBČANSKÁ VYBAVENOST: Jsme na stejné ulici jako je spodní vrátnice nemocnice Motol, což je skvělé zvláště pro rodinu s dětmi.

Kolmo naproti je základní škola Weberova a nad námi nemocnice Homolka, kde je možnost plavaní a rehabilitace v R-Centru. Nakupujeme v Kauflandu na Vypichu, cca. 5 min autem, na Andělu, cca: 7 min autem nebo na Zličíně.

Nad námi je populární park Ladronka na In-line brusle, kola a procházky

O BYTĚ: Jsme druhý majitelé tohoto bytu a byt pronajímáme z důvodu koupě domu. Bydlí se zde fantasticky, nemáme skoro žádné sousedy, koukáme se do zeleně, je tady klid a bezpečno, máme to všude 5 min., jsme blízko nemocnice a škol, byt má bezbariérový přístup z venku skvělé pro kočárky) výtah máme do garáže, parkovací stání přímo proti dveřím, máme pana správce co se stará o okolí a naše byty když cestujeme, v létě tu není horko a v zimě byt udržuje teplo. Terasa je formou lodžie, takže je zastřešená a dá se sedět venku i za deště. Měli jsme tu písek a malý bazén pro děti, terasa odvádí vodu. Terasa má 27m2

V kuchyni je vestavěná nová pračka, nova varna deska, lednice, mycka a dlasi. K bytu náleží sklep 2x2 m2 a garážové stání.

Jidelna s obyvacim pokojem je plne zarizena, kozena rozkladaci sedacka atd. , nova Hi-tech lednice, nova mycka, vestavena pracka. Sedacka i stena mohou zustat. V chodbe je velka vestavena skrin v hodnote 90.000 Kc, nTa zustava.

TV a Internet - UPC satelit, kabelovka

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524006
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.