Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 13 m² bez realitkyOvčí hájek, Praha - Stodůlky

Určeno ke spolubydleníRezervováno
Ovčí hájek, Praha - Stodůlky
Měsíční nájemné6 400 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce8 000 Kč


Nabízíme k pronájmu neprůchozí pokoj v bytě 3+1, který se nachází ve skvělé lokalitě s vynikající dopravní dostupností na Nových Butovicích (10 min do centra). Byt je přímo na metru B (2 min chůze) a kousek od Obchodní Galerie Nové Butovice (5 min chůze). Opačným směrem se nachází Prokopské údolí - ideální na procházky, běh, kolo, brusle. Byt je nově zateplený a všude jsou velká plastová okna. Je navíc nově vymalován a částečně vybaven - kuchyňská linka, úplně nová pračka i lednička. WC a koupelna jsou oddělené, v koupelně je zrenovovaná vana a nové umyvadlo. K bytu patří také sklep, který je možné využívat, a přímo v bytě je potom společná menší komora k úschově věcí.

We are offering an unfurnished room for rent in a three-bedroom apartment in a great location with easy access to the city center. It is right by the metro station Nové Butovice (line B), only a 10 minute ride from the center. Within a walking distance (5 minutes) is the Nove Butovice shopping gallery and the Prokop valley nature reserve, ideal for hiking, jogging, cycling, and roller skating. The building is thermally insulated + there are newly installed big plastic windows. The whole apartment is freshly painted and partly equipped with a brand new washing machine and fridge, stove, oven, kitchen cabinets. The bathroom is separated from the toilet. There is also basement storage place and a small store room you can use.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524052
Dispozice3+1
Dostupné od15. 2. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha13
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.