Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyMánesova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Mánesova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím do pronájmu rekonstruovaný byt 3+kk(nekuřáci, bez zvířat) v rekonstruovaném domě v lukrativní a klidné části Hradce Králové, blízko centra, vnitřní Gočárův okruh. Byt je vybaven kvalitní kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, vestavnou lednicí s mrazákem, vestavěnou troubou, mikrovlnkou, pračkou a myčkou, Smart TV. V koupelně je vana a sprchový kout. V předsíni a ložnici se nachází prostorná vestavěná skříň, v komoře jsou další úložné prostory. Ideální bydlení pro náročného klienta. Vynikající dopravní dostupnost. Centrum města v docházkové vzdálenosti. Okna jsou situována do klidného vnitrobloku se zelení a do klidné ulice v Lipkách. Rekonstrukce celého domu proběhla v roce 2015. Byt je k nastěhování od 1.10.2018.

Video: https://youtu.be/BXhbx9SQF9w

We offer for rent a renovated apartment 3 bedrooms incl. kitchen in a reconstructed house in a lucrative and quiet part of Hradec Kralove, close to the center, inner Gočár´s circuit. The apartment is fully furnished and equipped with high quality kitchen with induction hob, built-in fridge with freezer, built-in oven, microwave, washing machine and dishwasher. The bathroom has a bathtub and a shower. In the hallway and bedroom there is a spacious built-in wardrobe with additional storage space in the room. Ideal living for demanding clients. Excellent transport accessibility. The city center within walking distance. The windows are situated in a quiet courtyard with greenery and a quiet street in Lipky. Reconstruction of the whole house took place in 2015. The apartment is available from 1st October 2018. Requested downpayment: 3 months rent.

see video: https://youtu.be/btYp18XBYyc

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524080
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.