Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 50 m² bez realitkySrbská Kamenice - Srbská Kamenice, Ústecký kraj

Srbská Kamenice - Srbská Kamenice, Ústecký krajVybaveno
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji chalupu v krásném prostředí obce Srbská Kamenice. Obec leží na pomezí Národního parku České Švýcarsko a v roce 2013 byla vyhlášena Obcí roku Ústeckého kraje. V blízkosti obce se nachází často navštěvovaná přírodní památka Dolský mlýn a turisty vyhledávané okolí Jetřichovic. Celé okolí Srbské Kamenice obklopují lesy, které lákají zejména houbaře a milovníky romantických výletů. Obcí protéká říčka Kamenice, která je svojí pstruhovou vodou často vyhledávaná sportovními rybáři.

Chalupa se nachází na vyvýšeném místě s vlastní příjezdovou cestou. Zastavěná plocha činí cca 50m2, obytná plocha je 100 m2. Okolo chalupy se rozprostírá zahrada o velikosti 380 m2. V roce 2015 byla na chalupě provedena kompletní rekonstrukce a zateplení střechy, včetně čelních štítů, podhledů a okapových svodů. Současně bylo provedeno zateplení cihlové části chalupy a v obývacím pokoji byly stěny obloženy sádrokartóny.

V přízemí chalupy se nachází obývací pokoj, kuchyň a toaleta, v prvním patře jsou dvě obytné místnosti. Před chalupou je prostorná terasa situovaná na jižní stranu, což poskytuje příjemný celodenní sluneční svit. Na pozemku před chalupou se nachází kůlna na zahradní náčiní, za chalupou je místo s udírnou a je zde postavena menší chatka. Odpad je řešen lokálním septikem. Voda je vedena ze studny sousední chalupy. Chalupa je napojena na přívod elektřiny 220/360V. Vzhledem k překrásné a vyhledávané lokalitě je pořízení nemovitosti v Srbské Kamenici jedinečnou příležitostí k aktivní rekreaci i k trvalému bydlení. Tel: 725 499 709, e-mail: milos.richter@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524123
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2018
Typ budovyOstatní
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.