Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 246 m² bez realitkyZemědělská, Mělník - Mělník, Středočeský kraj

Zemědělská, Mělník - Mělník, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rezidence u VINICE Mělník

Nové exkluzivní rodinné domy na vlastním pozemku v rezidenci u VINICE na Mělníku, situované v klidném prostředí na Chloumku s výjimečným výhledem na centrum Mělníka. Záruka nízké ceny a jistota 100% kvality – za 15 let potvrzeno více jak 50 domy postavenými na klíč v okolí Mělníka. Nízkoenergetické, kvalitní a zdravé bydlení pro budoucnost Vás a Vaší rodiny.

Pět rodinných domů je určeno pro nadstandartní komfort 3-6 členné rodiny. Dispozice 6 +1 poskytuje celkovou plochu 246m² a 15m² prosluněnou terasu na pozemku o rozloze od 650m² s vlastním bazénem.

Bohatý vnitřní prostor v přízemí zahrnuje obývací pokoj s pohodlným přístupem do kuchyně, jejíž součástí je i samostatná spíž , koupelnu včetně wc, pokoj pro hosty s vlastní koupelnou, samostatně oddělenou pracovnu, technickou místnost a relaxační místnost, kterou lze využít jako další standartní pokoj.

V prvním patře se se nachází 3 samostatné ložnice s výhledem na vinice, luxusní koupelna a samostatná šatna.

Domy jsou připojeny na veřejné sítě elektro, kanalizace, vody a plynu. O vytápění a ohřev vody se stará kvalitní, kombinovaný plynová kotel. Na všech domech jsou použity nadstandartní materiály a technologické postupy. Obvodové zdivo je v plném rozsahu izolováno 14 cm zateplením. Střešní krytina značky Tondach v kombinaci se střešními okny Velux a s certifikovanou izolací pro profesionály, se postarají o nízké náklady za energie.

V celém přízemí je podlahové topení, okna mají 3 vrstvé těsnění apod. Schodiště je zhotoveno z broušeného betonu, podlahové krytiny jsou z kvalitního lamina a na koupelny byli použity dlažby a materiály vyšších tříd.

Prodej těchto exkluzivních nemovitostí v rezidenci u VINICE, byl právě zahájen a proto máte jedinečnou možnost využít startovacích cen, proto nás neváhejte kontaktovat.

Kuchyňská linka včetně spotřebičů není součástí ceny domu, jinak jsou domy za uvedenou cenu kompletně dokončeny, vybaveny a připraveny k nastěhování pro Vás a Vaši rodinu, včetně příjezdové komunikace do Vašeho nového bydlení.

Více informací na www.domy-melnik.cz, Těšíme se na Vaší návštěvu

NYNÍ AKCE: první kupující od nás obdrží kuchyňskou linku dle výběru zcela zdarma!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524177
Dispozice6+1
Dostupné od31. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha246
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.