Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyViklefova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Viklefova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím na rok s možností prodloužení pronájem pěkného, světlého a zcela vybaveného bytu v suterénu na pražském Žižkově. Byt se skládá z ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V koupelně je vana, toaleta a plynový kotel, který zajišťuje vytápění a ohřev vody. Velkou výhodou je prostorná komora ve vstupní chodbě, kam lze uložit oblečení, boty a další věci, takže není potřeba mít skříně v pokoji. Okna obou pokojů jsou orientována do dvora (viz foto) a opatřena bezpečnostní mříží. Byt byl vybudován v roce 2009, takže je zde vše takřka nové a i samotný dům je nově opraven. Byt kromě drobné dekorace (obrázky na zdi , polštářky, kobereček atd.) odpovídá fotografiím.

Skvělá dopravní dostupnost (2 minuty na zastávku tramvaje Vozovna Žižkov, metro Palmovka 5 minut tramvají, Želivského 10 minut). V místě bydliště pak legendární kino AERO ), supermarketů (Lidl, Tesco, Billa) a veškerá občanská vybavenost. Sportovní vyžití pak ve sportovním areálu Pražačka s atletickou dráhou či plaveckým bazénem, dále pak centrum Olšanka, squash a bowling.

Byt je ideální pro jednotlivce či pár (nekuřáci bez domácích mazlíčků). Cena pronájmu je 11.500,- + 900 služby pro dvě osoby + energie dle skutečné spotřeby (cca 3100 plyn, elektřina, wifi 2 osoby), převod na nájemníka. Vratná kauce 20 000,- .

Prohlídky možné po domluvě 30.10. 2020. (v současné chvíli v bytě nájemce).

Bright, fully furnished one bedroom apartment on the ground floor of a brick house, situated in an attractive area of Prague 3 - Źižkov. Kitchen with a ceramic hob. Bathroom with a bath tub and toilet,the apartment has its own gas boiler used for both heating and hot water . Both windows to the yard so there is no noise from the street. In the entrance hall is a specious chamber.

Excellent access to the city center from the Vozovna Žižkov tram stop, which is located just a few steps from the house (the journey to the center takes about 12 minutes). There is also excellent accessibility to metro A and B . Few steps away there is a legendary cinema AERO and many restaurants in the vicinity. Sport lovers will easy find Pražačka complex with athletic track and swimming pool, squash and bowling centers are not far away neither.

Flat is ideal for one or two persons (non smokers, no pets). Utility fees are billed separately - 900 per 2 people per month. Gas, electricity, wifi approximately 3100 per 2 people, paid based on the actual expenses. Security deposit 20 000 CZK.

Visits are possible in the end of October (30.10. 2020) , flat currently occupied.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524270
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží-1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha47
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVozovna Žižkov
🚶 163 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 160 m (2 min)
ObchodOkay Market
🚶 169 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 224 m (3 min)
RestauraceRestaurace Familie
🚶 26 m (0 min)
LékárnaNa Vápence
🚶 74 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Na Pražačce
🚶 292 m (3 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 375 m (4 min)
Sportoviště
🚶 323 m (4 min)
Hřiště
🚶 385 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.