Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 135 m² bez realitkyPraha - Hlubočepy

Praha - HlubočepyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


NABÍZÍM DLOUHODOBÝ PRONÁJEM NADSTARDATNĚ VYBAVENÉHO BYTU 2+KK, 57 m + ŠATNA 8 m S TERASOU 25 METRŮ A ZAHRADOU 50 METRŮ,BYT SE NACHÁZÍ V 1 PATŘE NOVOSTAVBY NA BARRANDOVĚ PRAHA 5 ,SITUOVÁN NA JÍŽNÍ STRANU, JE OPATŘEN PŘED OKENÍMA ROLETAMA,BEZPEČNOSTNÍ SKLA V OKNECH,NOVÁ NĚMECKÁ KUCHYŇ SE SPOTŘEBIČI,MYČKA,INDUKČNÍ DESKA,MIKRO,AEG KOMBI LEDNICE,JÍDELNÍ STŮL.ŽIDLE,SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ,TELEVIZE S WI-FI,DBVT2

KOMPLETNÍ LOŽNICE,BOXSPRINGOVÁ POSTEL,VESTAVNÉ SKŘÍNĚ V PROSTORNÉ PŘEDSÍNI,KOMPLETNĚ VYBAVENÁ ŠATNA,AUTOMATICKÁ PRAČKA,VANA + SPRCHOVÝ SET,VŠE NOVÉ ,DĚLANÉ NA MÍRU V MODERNÍM STYLU, OSÁZENÁ ZAHRADA,MOŽNOST INSTALACE BAZÉNU A UŽÍVÁNÍ SI HORKÉHO LÉTA S VLASTNÍM KOUPÁNÍM,SEKAČKA K DISPOZICI,SUPER VÝHLED DO DALEJSKÉHO ÚDOLÍ,PERFEKTNÍ SPOJENÍ S CENTREM,TRAMVAJ NEBO BUS METRO SMÍCHOV 10 MIN,PRAŽSKÝ OKRUH SMĚR CENTRUM A NEBO SMĚR LETIŠTĚ,NÁKUPNÍ MOŽNOSTI,AQUAPARK 5 MINUT, CHRÁNĚNÁ OBLAST PROKOPSKÉ ÚDOLÍ 2 MINUTY

K NASTĚHOVÁNÍ IHNED ,PREFERUJI DLOUHODOBÝ PRONÁJEM,NEKUŘÁCI.NUTNO VIDĚT,BYT JE KOMPLETNĚ VYBAVEN ,MOŽNOST INTERNETU UPC ZA POPLATEK .

BYDLENÍ BEZ DALŠÍCH INVESTIC A NA KRÁSNÉM MÍSTĚ,VEŠKERÁ OBČANSKÁ VYBAVENOST-NÁKUPY,ŠKOLY,ŠKOLKY,ZDRAVOTNICTVÍ,AQUAPARK,PERFEKTNÍ SPOJENÍ DO CENTRA , NĚKOLIK LINEK BUS A TRAMVAJ - 10 MINUT METRO SMÍCHOV,MĚSTSKÝ OKRUH CENTRUM A LETIŠTĚ,ATD.

RK prosím NEVOLAT!! VÍCE NA TEL.777993533 - bohac.kobra@seznam.cz

WE OFFER LONG-TERM RENTAL OF FULLY FURNISHED APARTMENT 2 + KK, 57 m + SHOWER 8 M WITH TERRACE 25 METERS AND GARDEN 50 METERS, TO BE STAYED IN 1 BATHROOM PENTHOUSE ON BARRAND PRAGUE 5, SITUATED ON THE SOUTH SIDE, IS PRESENTED BEFORE PENCILS, SAFETY GLASS windows, new German kitchen appliances, dishwashers, induction hob, micro AEG COMBI refrigerator, dining table+ sheers, sofas Foldout ,, complete bedroom, BOXSPRINGOVÁ BED built cabinets The vestibule which DRESSING complete equipment, washing machines, bath + SPORTS SET, ALL NEW, WORKING IN MODERN STYLE, GARDEN STAY, CUTTING OFFER, SUPER LOOKING IN THE DALAYSIAN AREA,

FOR IMMEDIATE RELEASE FROM NOW, PREFERRED LONG-TERM LEASE, NON-SMOKING. SEE YOU TO BE COMPLETELY EQUIPPED, UPC FEE INTERNET FEE.

LIVING WITH NO FURTHER INVESTMENTS AND BEAUTIFUL LOCATION, ALL CIVIC EQUIPMENT-SHOPS, SCHOOLS, SCHOOLS, HEALTH CARE, AQUAPARK, PERFECT CONNECTION TO THE CENTER, SOME BUSINESS AND TRAMWAY LINES - 10 MINUTES OF THE SMOOTH MIRRORS, MUNICIPAL CIRCLE CENTER AND AIRPORT, ATD.

GLASS AND PARKING POSSIBILITY - PRICE IS 25,000, - COMPLETE

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524346
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2018
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha135
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Barrandov
🚶 364 m (4 min)
PoštaPraha 52
🚘 1 168 m (4 min)
ObchodKoloniál
🚶 451 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 149 m (4 min)
RestauraceU Vondráčků
🚶 424 m (5 min)
LékárnaZAMZAM
🚘 1 796 m (5 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Music Art
🚶 629 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 671 m (8 min)
Sportoviště
🚘 946 m (4 min)
Hřiště
🚶 389 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.