Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 892 m² bez realitkyNad Údolím, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj

Nad Údolím, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečná příležitost - k prodeji je krásná rovinatá parcela v klidném místě v obci Husinec-Řež (Praha-východ) 100 m od lesoparku, možno začít ihned stavět, Stavební povolení vystaveno, spolehlivá stavební firma v případě zájmu předjednána, možno tedy ještě využít výhodného bankovního úvěru, který je poskytován již jen do 30.9.18 , protože od 1.10.2018 budou úvěrové podmínky zpřísněny.

Z rodinných důvodů ihned prodám zasíťovaný stavební pozemek 892 m2, připravený ke stavbě, s vydaným platným Stavebním povolením na dvoupodlažní rodinný dům o třech totožných, zcela samostatných, bytových jednotkách vedle sebe ( typ "trojdomek") , všechny tři byty jsou 4+kk, dvou-podlažní, každý o výměře 130 m2 s vlastním hlavním vchodem i s přímým zadním vchodem do vlastní zahrady, každý byt má dvě venkovní parkovací stání. Vyprojektovaný dům je ideální pro 3 rodiny příbuzných nebo přátel , které chtějí bydlet blízko sebe ale každá ve zcela oddělené a samostatné části domu a zahrady. Místo má příjemnou a pohodovou atmosféru,dostatek zeleně,možnost aktivního trávení volného času,cyklostezka,sportovní vyžití.

V Řeži je obecní úřad, pošta, lékař, několik restaurací, prodejna potravin, cukrárna, dětské a sportovní hřiště, škola, školka ( 100 m od prodávané parcely). MHD v místě ( 20 min.busem-12 km- k zastávce metra Kobylisy), autem 20 min.do centra Prahy, pravidelné spojení vlakem s Prahou 6 Dejvicemi (10min.), s Hlavním a Masarykovým nádražím (cca 20-25min.)

Prodává přímý majitel , bez provize, seriozní jednání, kupní smlouvu mohu zajistit, právní servis hradím, v případě zájmu a event. dotazů prosím o kontakt na mail. adresu vitamte@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524491
VybavenoNevybaveno
Plocha 892
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.