Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 72 m² bez realitkyLužická, Praha - Vinohrady

Lužická, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Prostorný byt se 2 pokoji se nachází ve druhém patře v ulici Lužická. Byt ma dispozici 2+1 s veškerým potřebným nábytkem vč. kuchyňské linky. Byt se nachazí na Vinohradech 5 minut chůze (nebo 1 tramvajová zastávka) od metra Náměstí Míru, Byt ma velikost 72m2. Neprůchozí pokoje. V každé místnosti bytu je okno, které vytváří příjemnou atmosféru bytu. Jedna ložnice má velké lůžko, gauč, stůl a TV. Druhá ložnice je vybavena velkou postelí, velkou šatní skříní a stolem.

Byt obsahuje veškerý základní nábytek. Dům je šetrný a tichý. Velmi klidný byt s okny do dvora. Skvělá lokalita, 8 min na Václavské náměstí a Muzeum. 2 min chůze na tramvaj, 3 min chůze do supermarketu Albert, 5 min chůze na metro A Jiřího z Poděbrad.

Byt má dřevěné podlahy, vybavenou kuchyň se sporákem a vestavěnou skříni s lednickou. V bytě je taky koupelna s toaletou a pračkou.

Vinohrady - V okolí jsou obchody, restaurace, hospody, tělocvičny.

Odpovidat lze vzhledem k obrovskemu poctu zajemcu jen tomu , kdo se predstavi a napise zakladni informace. Primo od majitele. Provizi neplatite.

Preference: dlouhodobý nájemník, nekuřák. RK-nevolat!

Spacious 2-bedroom apartment located on second floor in Luzicka street. Nice flat 2+1 with all needed furniture incl. kitchen in Vinohrady 5 minutes walk (or 1 tram stop) from metro Namesti miru, 72 m2. Bedrooms are separated. One bedroom has big bed and couch, table and TV. Second bedroom is equipped with big bed, huge wardrobe and table.

The flat contains all basic furniture. House is save and silent. Very calm flat with the windows into the yard. Great location, 8 min to Vaclavske namesti and Muzeum. 2 min walk to tram, 3 min walk to supermarket Albert, 5 min walk to metro A Jiřího z Poděbrad.

Apartment has wooden floors, equipped kitchen with stove and refrigerator fitted wardrobes. There is full bathroom with toilet and washing machine in the flat.

Great Vinohrady neighborhood, shops, restaurants , pubs , gyms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524528
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.