Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyPlynárenská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Plynárenská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný byt v osobním vlastnictví orientovaný do klidného vnitrobloku v centru města.

Byt se nachází v cihlovém bytovém domě, který byl postaven pro městskou plynárnu a elektrárnu v roce 1931. Dům prošel v posledních deseti letech rozsáhlou rekonstrukcí – nová plastová okna, zateplení domu a zateplení střechy, nové rozvody vody a tepla, nová kanalizace, zrekonstruované společné prostory. V loňském roce proběhla sanace sklepních prostor.

Celková podlahová plocha bytu je 58,4m2, k bytu náleží balkon o velikosti 1,8m2 a sklepní kóje 7,2m2. Byt je po částečné rekonstrukci.

V bytě se nachází prostorná chodba (13,3m2) s vestavnými skříněmi. Z chodby se vstupuje do obývacího pokoje (16,8m2), WC (1,5m2), kuchyně (12,8m2) a koupelny (5,1m2). Z kuchyně se dostaneme dále do ložnice (6,5m2) a komory (2,4m2), která je dále průchozí na balkon.

Balkon a okna bytu jsou orientována do klidného vnitrobloku, z koupelny a ložnice vede okno do světlíku. Díky tomu, že se byt nachází v posledním podlaží, je velmi světelný. Dostatek světla přináší i okna v koupelně a ložnici orientovaná do světlíku.

Ozdobou bytu jsou zrenovované původní parkety v obývacím pokoji a na chodbě a původní dřevěné bezfalcové dveře a obrubně.

Dům je napojen na dodávku tepla z tepláren. Byt má samostatné měřáky tepla instalované na radiátorech.

V bytě je telefonní přípojka VDSL, připojení k internetu zde nabízí i jiní poskytovatelé pomocí bezdrátové technologie.

Byt je ve umístěn ve 4. nadzemním podlaží v domě bez výtahu.

Ve sklepních prostorách se nachází dvě místnosti, které slouží jako společná kolárna a kočárkárna. K domu náleží dvůr o rozloze 121 m2.

V lokalitě je naprosto bezproblémové parkování přímo před domem. Centrum města je v docházkové vzdálenosti 15 minut. Supermarket Albert je vzdálen cca 10 minut chůze. Volný od září 2018.

We offer for sale a sunny apartment in private ownership oriented into a quiet courtyard in the city center.

The apartment is located in a brick apartment building which was built in 1931. The house has undergone extensive reconstruction in the last ten years - new plastic windows, insulation of the house and roof insulation, new water and heat distribution, new sewerage.

The total floor area of the flat is 58.4m2, the apartment has a balcony of 1.8m2 and a cellar of 7.2m2. Flat is after partial reconstruction.

The apartment has a spacious corridor (13.3m2) with built-in wardrobes. From the corridor you enter the living room (16.8m2), WC (1.5m2), kitchen (12.8m2) and bathroom (5.1m2). From the kitchen we get further into the bedroom (6.5m2) and the chamber (2.4m2), which is then through the balcony.

The balcony and the windows of the apartment are oriented to a quiet courtyard. Due to the fact that the apartment is on the last floor, it is very luminous. Sufficient light also brings the windows in the bathroom and the bedroom facing the skylight.

The apartment has renovated original parquet in the living room and in the corridor and the original wooden door and curb.

The house is connected to the heat supply from the heating plant. Apartment has separate heat meters installed on radiators.

The apartment has a VDSL telephone line, and other wireless providers are available for the Internet connection.

The apartment is located on the 4th floor in a house without a lift.

There are two rooms in the cellar, which serve as a common bicycle storage. The house has an yard of 121 m2.

The parking spaces are right in front of the house. The city center is within a 15-minute walk. The Albert Supermarket is about 10 minutes' walk away.

Free from August 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524599
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.