Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 150 m² bez realitkyViničné Šumice - Viničné Šumice, Jihomoravský kraj

Viničné Šumice - Viničné Šumice, Jihomoravský kraj
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Klady tohoto domu jsou nádherné prostředí u lesa na klidném místě, velice dobrá dostupnost do Brna, potenciál na luxusní bydlení. K pohodlnému bydlení je potřeba rekonstrukce, pro kterou se nabízí mnoho kreativních řešení. My jsme plánovali využít víceúrovňová podlaží, výhledy do údolí a ve finále i velkou podlahovou plochu k vytvoření velice nadstandardního a zajímavého bydlení.

Přízemí jsme chtěli celé otevřít do jednoho obrovského velkorysého prostoru a členit jej pouze krbem, schodištěm a právě rozdílnou výškou podlah. I s koupelnou a toaletou přes 100 m2.

V horním patře jsme potom měli v plánu vybudovat 4 podkrovní pokoje. Směrem do zahrady s pultovou střechou.

Dům má navíc spodní patro, otevřené do zahrady terasou. Směrem k ulici je krásný klenutý sklep, výborný pro uchování vína, nebo potravin. Směrem do zahrady je místnost, kde jsme chtěli saunu, krytá terasa a místnost, se kterou jsme si lámali hlavu. Uvažovali jsme ji využít jako šatnu, hernu, nebo velice nadstandardní koupelnu.

Zastavěná plocha je 115 m2. Takže na 3 patrech nám to umožnilo plánovat velký společný prostor, samostatné pokoje i relaxační místnosti.

Zahrada je menší, než jsme chtěli a svažitá. Má plochu 245 m2. Ale blízkost lesa a krásné prostředí nám to kompenzovalo. Na terasách jsme chtěli vybudovat menší zahrádku a prolézačky pro děti. Ve spodní části je prostor, kde jsme plánovali ohniště a trampolínu. Na zahradě jsou navíc ovocné stromy.

Velice dobrá dostupnost do Brna - autem 15 min., autobusem 35 min. byl další důvod proč jsme si dům vybrali.

Elektřina je zavedená do domu a ostatní sítě (voda, kanalizace i plyn) mají připravené přípojky před domem. Což se hodilo pro zamýšlenou rekonstrukci a nechávalo nám to volnou ruku k plánování, kde uděláme jakou místnost. Na pozemku je vlastní studna, ze které je voda rozvedena do domu.

Když jsme viděli z okna kuchyně stádo srnek a výhled na Pálavu, byly to další třešničky na dortu. K tomu je v obci veškerá občanská vybavenost a krásné koupání https://www.kovalovice.cz/prirodni-koupaci-biotop.

Dům prodáváme z rodinných důvodů. Můžete nás kontaktovat telefonem 605 248 766, nebo mailem vladakubicek@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524639
Dispozice4+1
Plocha pozemku360
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.