Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 2884 m² bez realitkyMalíč - Malíč, Ústecký kraj

Rezervováno
Malíč - Malíč, Ústecký krajVybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedinečný, velký a udržovaný pozemek s rekreačním domkem v CHKO České středohoří. Lze rozšířit na větší dům. 100% soukromí uprostřed krásné přírody, 10 minut od centra Litoměřic, 45 minut od Prahy. Nádherné nerušené výhledy do krajiny (na jih, západ a sever), vedle dubového lesa. Vlastní sad, udržované dřeviny, včetně okrasných, udržované květiny. Dvě nové terasy, z toho jedna krytá s novým krbem. Dětské pískoviště. Chata je na zastavěné ploše 43 m2, podsklepeno (možno přestavět na suterén) + podkroví. Elektřina a verejný vodovod. Odpad nutno řešit jímkou, nebo vlastní čističkou. Nedaleko území pro rodinné bydlení. Vhodné k rekreaci a po úpravách i k trvalému bydlení. Stavební úřad potvrdil možné rozšíření, včetně půdorysného. Cena je k jednání.

Unique, large and well maintained plot of land with a holiday house in the Czech nature reserve České středohoří. Beautiful unspoiled views of the countryside (south, west and north), next to the oak forest. 100% privacy in the middle of beautiful nature, only 10 minutes drive from one of the most beautiful Czech towns Litoměřice and only 45 minutes drive from Prague. Own orchards, maintained woody plants and flowers. One new outdoor and one new covered terrace with a new fireplace. Playground for kids. Suitable for recreation or permanent living. New on the market, the price is a subject to negotiation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524825
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha2 884
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.