Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyMilínská, Příbram - Příbram, Středočeský kraj

Milínská, Příbram - Příbram, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce13 800 Kč


Zařízený byt 2+kk po rekonstrukci, jedinečná poloha v centru Příbrami. K pronájmu od srpna 2018.

Nabízím k pronájmu zařízený útulný byt s výhodnou polohou v centru Příbrami - 2+kk po rekonstrukci v udržovaném a čistém domě, v klidné lokalitě a zároveň blízkosti obchodů, občanské vybavenosti a historické čtvrti Příbram. Byt se nachází v přízemí zrekonstruovaného a čistého domu.

10 min.chůze na autobusové a vlakové nádraží s přímým spojením do Prahy – 1 hod cesty do Prahy autobusem, 55 km, 45 min autem. Přímé autobusové spojení také do Plzně, 60 km, 1 hod autem.

Adresa bytu: Milínská 111, Příbram II.

Jedná se o 2+kk, velmi útulný byt po rekonstrukci (omítky, plovoucí podlaha, koupelna s WC). Byt je zařízen několika skříněmi s dostatkem úložného prostoru. Dále postelí s matrací, gaučem, knihovnou, konferenčním stolkem, policemi a kuch.stolkem. V prostorné koupelně s vanou je pračka a v kuchyni kuchyň. linka včetně spotřebičů – velká lednice s mrazákem, trouba, varná deska, varná konev. Další vybavení bytu dle dohody s konkrétním zájemcem.

V bytě se nachází prostorná vstupní hala s kapacitní skříní až do stropu a samostatnými vchody do koupelny a na wc. Dále obývák, ložnice oddělená závěsem a kuchyně. Vytápění je zajišťováno centrálně, stejně jako ohřev teplé vody.

Parkování bez problémů před domem. Zvířata v bytě nejsou povolena. Pronájem pouze pro nekuřáky.

V přímé blízkosti autobusové a vlakové nádraží s přímými spoji do Prahy a Plzně / 10 min.chůze od domu / přímá linka do Prahy, cesta trvá 60 min.

Vybavenost okolí: v bezprostřední blízkosti domu jsou 2 večerky s potravinami a nápoji. Dále mnoho restaurací, obchodů, pošta, obchodní centrum, zdravotní středisko, fitness, aquapark a další.

Nájemné bez poplatků: 6 900,-Kč/měsíc (fond oprav, elekř.společné prostory atd.v ceně)

Poplatky – zúčtovatelné (elektřina, voda) 1000 Kč/osoba/měsíc.

Vratná kauce ve výši 2 nájemného včetně záloh na služby.

Byt je volný k nastěhování od 8/2018, preferuji dlouhodobý pronájem pro 1-2 dospělé osoby, nájemní smlouva se uzavírá na min.1 rok, možno déle dle dohody.

Byt je možné si prohlédnout po telefonické domluvě /od srpna 2018. RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524826
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.