Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyVladycká, Praha - Hostivař

Rezervováno
Vladycká, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Cena8 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 472 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný slunný byt 3+kk s terasou a garážovým stáním, který prošel celkovou designovou rekonstrukcí v roce 2012. Připraven k nastěhování, čerstvě vymalovaný a po generálním úklidu 1.7.2018.

Plocha 90.3 m² a terasa 10.9 m².

Do bytu vstupujete přes předsíň, které dominuje vestavěná stěna s botníkem a vstup do prostorné komory s rozsáhlou skříní.

Ze středové komunikační chodby směrem na západ vás uvítá společná kuchyň s obývacím pokojem. Při vstupu se potkáte s velkým vestavěným akváriem díky kterému chodí na návštěvu duha. Po levé straně se rozprostírá kuchyň s velkým množstvím úložných prostor a všemi potřebnými spotřebiči. Po pravé straně můžete vidět jídelní stůl a rozlehlý obývací pokoj. Všechny tři části mají své samostatné místo a zároveň jsou propojeny.

Jak z kuchyně tak i obývacího pokoje je vchod na terasu, kde se můžete kochat barevností západů slunce. Součástí obývacího pokoje je kruhový krb na biolíh, televizní skříňka a designová police a kopírující roh mezi obývákem a prostorem pro jídelní kout.

Ze středové komunikační chodby směrem na východ můžete vidět dětský pokoj a ložnici s výhledem do korun stromů. V dětském pokoji je vestavěná skříň a stínění roletami. V ložnici je postel 180x200 s polohovatelnými lamelovými rošty a úložným prostorem, vestavěná skříň s nočními stolky. Stínění je řešeno svislými žaluziemi se záclonou a závěsy.

Koupelně s vanou dominuje červená skleněná mozaika z recyklovaného skla a velké široké zrcadlo přes celou čelní stěnu. Vestavěná skříňka s košem na prádlo a horní závěsnou skříňka, pod kterou lze umístit pračku se sušičkou jsou součástí. Toaleta má zelenou mozaiku a vestavné úsporné splachování.

Celý byt byl tvořen s velkou láskou a precizností. Dali jsme si záležet jak na praktičnosti, tak na designu, čistotě a světlosti.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, výborné možnosti vyžití pro děti i dospělé, velmi dobrá dostupnost autem, MHD i nedalekým vlakem. Z přírody se nachází v docházkové vzdálenosti Hostivařský lesopark s přehradou, meandry Botiče a Toulcův dvůr.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu524960
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.