Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 127 m² bez realitkyKostelecké Horky - Kostelecké Horky, Královéhradecký kraj

Kostelecké Horky - Kostelecké Horky, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabizime k pronajmu nemovitost s celkovou podlažní plochou 127m2, je v původnim stavu a pro plnohodnotné využívání požaduje úpravy. Jedná se o prostorný dvoupatrový dům nabízející dvě velké místnosti v 1.NP(aktuálně kuchyn a ložnice,spíž). Stejný prostor nabízí i 2NP, zde je již rozpracovaný prostor k vybudování koupely s toaletou.

Z chodby je vstup na balkon. V každé místnosti je funkční lokální vytápění. V domě je zavedena elektrická energie, vodu lze využít z dvou vlastních studen, nebo později napojením na veřejný vodovod( do domu zatím voda zavedena není, je na hranici pozemku). Toaleta je zatím řešena venkovním suchým záchodem. Bonusem je zahrada na svažitém pozemku, který činí 633m2. Dům se nachází v krásné přírodě plné lesů necelých 7 km severně od Chocně a 9 km jižně od Kostelce nad Orlicí.

Nabizíme tuto nemovitost take formou splátkového prodeje a při uhrazení poplatku za zprostředkování podpisu smluv ve výši 20.000,-KČ a při platbách nájemného ve výši 10000,-Kč měsíčně po dobu 10 let.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525123
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha127
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.