Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 145 m² bez realitkyNa Tykačce, Praha - Vinoř

Na Tykačce, Praha - VinořGaráž
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce56 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný řadový rodinný dům o velikosti 5+kk, 145m2. V klidné rezidenční lokalitě Praha 9 - Vinoř. Dům je velice účelně navržený a je perfektním stavu. V přízemí se nachází vstupní chodba se šatnou, toaletou, dále prostorný obývací pokoj s vchodem na zahradu a kuchyňským koutem se zařízenou kuchyňskou linkou - varná deska, trouba, myčka nádobí vše zn. BOSCH a lednice. V patře jsou 4 ložnice, jedna s vlastní koupelnou a toaletou, další koupelna s toaletou přístupná z chodby a samostatná šatna. Samozřejmostí je také garáž a úložný prostor na zahradní nářadí, kola atd., který je přístupný i ze zahrady. Další parkovací stání je k dispozici před garáží.

Dům je zabezpečen alarmem.

Dům je dostatečně rozlehlý proto je možné ho využit např. pro rodinu vč. prarodičů nebo spolubydlení.

K domu náleží předzahrádka a zahrada za domem, která je osázena krásnou florou a umožňuje relaxaci a poskytuje soukromí.

Cca 100m od domu je autobusová zastávka, cesta na metro C Letňany autobusem trvá cca 10 minut. V dochazkové vzdálenosti cca také 100m od domu je Billa, drogerie DM, Pepco.

V místě je plná občanská vybavenost - školka, škola, zdravotní středisko, dětské centrum, restaurace.

V pěši vzdálenosti od domu je Ctěnický lesopark, Vinořsko-Satalická obora, rybníky (v zimě vhodné pro bruslení), cyklostezky a hřiště pro sportovní vyžití.

Dům je k nastěhování ihned.

This comfortable 4 bedroom, 2 bathroom townhouse with a back garden is situated in a quiet and green residential area of Vinoř, Prague 9. Located just moments from bus station, small shopping center and a short drive to the shopping and entertainment center Letňany or Černý most. Basic amenities within walking distance.

The house features a living room with access to the terrace and garden, a fully fitted kitchen, four separate bedrooms, two bathrooms and storage room.

French windows, blinds, gas boiler, dishwasher, alarm, WiFi. Garage with storage space plus parking in front of the garage available.

For rent immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525170
Dispozice5+kk
Dostupné od17. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha145
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.