Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyVelké Březno - Valtířov nad Labem, Ústecký kraj

Velké Březno - Valtířov nad Labem, Ústecký krajVybaveno
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prostorný byt v žádané lokalitě Valtířov, v prvním nadzemního podlaží cihlového domu. Byt je 3+1 o výměře 86m2 + prostorná technická místnost ( bojler na vodu, plynový kotel ) použivaná i jako šatna.

V r. 2014 proběhla kompletní rekonstrukce – výměna oken ( v každém okně jsou bílé žaluzie a sítě proti hmyzu), podlah (tmavé lino v dekoru dřeva) dveře (v koupelně, na toaletě a do technické místnosti jsou dveře z masivu + dřevěné obložky), nová elektřina, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, snížené stropy ( sádrokartón ) , prostorná koupelna s oddělenou toaletou. V bytě jsou litinové krbové kamna s výměníkem napojená na topnou soustavu ( výborné využít v meziobdobí podzim až jaro ), ve všech místnostech nově udělaná omítka (lepidlo, perlinka,štuk)

Byt se skládá z chodky, toalety, koupelny, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, technická místnost. Byt zůstává kompletně zařízený. K mání od října 2018, případně po domluvě.

K bytu náleží v mezipatře špajz,dále v půdních prostorách vyhrazená kóje pro uschování věcí, a před domem je kůlna např pro uskladnění dřeva ke krbovým kamnům ( možné využít i pro jiné účely )

Jako bonus je k bytu zahrádka přímo pod okny bytu, hned před domem, která je pronajatá od společenství vlastníků. Zahrada je oplocená, na zahradě zůstává vybavení: zahradní nabytek z palet, pergola s vydlážděnou podlahou, trapolína pro děti a pískoviště.

V blízkém okolí je: supermarket, škola, školka, dětské hřiště přímo za domem, v blízkosti zámek Velké Březno s krásou zahradou. Obec pro občany pořádá spouty společenských akcí jak pro děti tak i pro dospělé. Najdete zde i tenisové kurty a fotbalové hřiště. Pro sportovce i nesportovce je tu cyklostezky na dosah ruky od domu ccc 500m

Zastávka autobusu ( linka 450,451,452 ) je přímo před domem.

Přímo z bytu je krásný výhled na Kozí vrch. Okolí je klidné a sousedské vztahy kamarádské.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525337
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.