Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 571 m² bez realitkyOdboje, Kamenický Šenov - Kamenický Šenov, Liberecký kraj

Odboje, Kamenický Šenov - Kamenický Šenov, Liberecký kraj
Cena350 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 484 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabídka prodeje zděné chaty v Kamenickém Šenově. Stavba - objekt dle KN určený k bydlení s vlastním číslem popisným. Nemovitost se nachází v krásné chráněné krajinné oblasti blízko Panské skály cca 2,5 km, krásné okolí pro například cyklo turistiku, nedaleko České Švýcarsko, Děčín... V Kamenickým Šenově se nachází běžná občanská vybavenost. Objekt se nachází v klidné části obce, nedaleko nejstaršího, rekonstruovaného, roubeného stavení ze 16 stol. což mimo jiné okolí dodává stylový charakter místa. Pod chatou teče Šenovský potok. Chata je umístěna na mírně svažitém pozemku cca 20 m od komunikace. K chatě vede asfaltová pozemní komunikace, která je osazená novým veřejným osvětlením. Pozemek okolo chaty není oplocen. Na pozemek je zaveden veřejný vodovod - není doveden do chaty, dále na obecním pozemku cca 5 m od chaty se nachází obecní studna s věcným břemenem k možnému používání. Kanalizace vedená v komunikaci nyní bez vyvedené odbočky - chata se nalézá pod úrovní komunikace - řešení tlaková kanalizace, nyní řešeno suchým WC. Chata je velice zachovalá, bez vlhkosti, střešní krytina OK, do budoucna výměna okapů. Nyní nové rozvody elektřiny. Vytápění stávajícími naftovými kamny, chata v minulosti obývaná i v zimě. Vzhledem k časové vytíženosti poslední roky chata obývaná příležitostně.

Spodní část chaty: předsíň, obývací pokoj s kamny, jídelní kout, umývárna + kuchyně, přístavek s WC, druhý zadní vchod s předsíní - dřevníkem. K chatě náleží malý zděný domek na nářadí, bohužel ve špatné stavu.

Horní patro: 2 x ložnice, 2 x komora

Náhled do KN: parcela č.: 472 a 461/3 kat.území Kamenický Šenov, adresa Odboje 113.

Cena dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525454
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha571
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.