Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 92 m² bez realitkyNa Čampuli, Tlučná - Tlučná, Plzeňský kraj

Na Čampuli, Tlučná - Tlučná, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nadstandardně vybavený družstevní byt 3+1 s balkonem o velikosti 92m2 - ulice Na Čampuli v obci Tlučná.

Byt se nachází ve třetím patře bytového domu bez výtahu s okny na sever, jih a západ. Z prostorné předsíně jsou vstupy do všech místností. Pokoje jsou vybaveny štukovými omítkami, dřevěnými dveřmi a zárubněmi, kamennými vnitřními parapety. V dětském pokoji, ložnici a obývacím pokoji jsou plovoucí podlahy. V ostatních místnostech je dlažba. V bytě se nachází čidla zabezpečovacího zařízení napojeného na telefon, zásuvky na společnou anténu TV a router na internet. Koupelna s oknem na sever je vybavena umyvadlem, vanou i sprchovým koutem. WC je samostatné. Součástí bytu je i balkon a sklepní kóje. V přízemí domu je k dispozici společná sušárna prádla a kočárkárna. Před bytovým domem je dostatek parkovacích míst, nedaleko se nachází dětské hřiště a zastávka MHD.

Bytový dům byl postaven v roce 2001, v současné době se jedná o družstevní vlastnictví, anuita se splácí formou nájmu. Převod do osobního vlastnictví je možný v roce 2021.

Byt bude uvolněn k nastěhování v říjnu 2018 s částečným zařízením (vestavné skříně v předsíni a ložnici, myčka, pračka…)

Obec Tlučná se nachází 12 km od centra Plzně s výbornou dopravní obslužností. (zastávka MHD - linka 55, linkové autobusy, vlak) V obci je kompletní občanská vybavenost - škola, školka, pošta, restaurace, obchody, lékař, lékárna atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525460
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.