Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkySlavojova, Praha - Nusle

Slavojova, Praha - Nusle
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízený byt se nachází ve čtyřpodlažní budově, kde jsou na každém patře tři samostatné jednotky. Budova prošla celkovou rekonstrukcí. která byla zakončena kolaudací v prosinci 2016. Předmětný byt nebyl od té doby obýván a tedy není vybavený nábytkem ani kuchyňskou linkou. V místě kuchyňské linky je příprava na připojení rozvodů vody a kanalizace (dva rohové ventily, na studené vodě s odbočkou pro myčku). Okna jsou orientována na jihozápad. Podlaha v obytných místnostech je laminátová (Pergo, dekor Silver oak), interiérové dveře jsou bez polodrážky (bezfalcové), do pokoje s megnetickým zámkem. Na chodbě je keramická dlažba. Koupelna je plně vybavená s elektrickým podlahovým topením pod keramickou dlažbou, na stěnách je mozaika.

Dům se nachází ve vnitrobloku, v klidné rezidenční čtvrti pod hradbami Vyšehradu. V okolí je veškerá občanská vybavenost, obchody, restaurace, kavárny, mateřské školy, základní škola, gymnázium. Zastávka tramvaje je na Ostrčilově náměstí (3 minuty chůze). Stanice metra Vyšehrad je také nedaleko.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525590
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.