Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 210 m² bez realitkyŘíční, Trutnov - Trutnov, Královéhradecký kraj

Říční, Trutnov - Trutnov, Královéhradecký krajVybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zrekonstruovaného dvougeneračního RD v Trutnově v lokalitě Šestidomí. V domě se nacházejí dva byty. Zařízený byt 2+1 v přízemí se vstupem do zahrady může být určen k pronájmu nebo ke zřízení nebytových prostor jako např. ordinace, kanceláře nebo kadeřnictví, kosmetika apod. Roční příjem při současných cenách za pronájem bytu může být 100 tis. Kč. Před vstupem do zahrady je prostor k parkování pro 3-4 OA.

Mezonetový byt 5+1 v 2. NP je tvořen chodbou s vestavnou skříní, dále kuchyní, obývacím pokojem a jídelnou ve tvaru L, tech. místností se spižírnou, koupelnou a samostatnou toaletou vč. bidetu. V patře v podkroví se nachází relaxační prostor nebo malá pracovna, ložnice, šatna a velký dvoupokoj s možností rozdělení na dva samostatné pokoje. V celém domě je internet, každý byt má svoji Wifi. Vchod do domu je společný, uvnitř domu jsou samostatné vchody do obou bytů. RD je podsklepený (spíž, dílna, kotelna a zásobárna paliva) - suterén je suchý, s novou izolací a elektroinstalací. Vytápění domu je zajištěno automatickým kotlem na pelety, dřevo nebo úhlí (ekokotel v záruce) a je řízeno přes PC - každý byt zvlášť. Voda je z vodovodního řádu nebo z vlastní studny ( je pitná). Ohřev vody je na el. - 2 bojlery - snížená sazba.V celém domě jsou venkovní rolety, které tepelně izolují a plní bezpečnostní funkci. K domu náleží garáž s automatickými vraty, velká prostorná kůlna(může být využita i jako druhá garáž) a upravená rovinatá zahrada 1000 m2 s okrasnými dřevinami, zahradní sprchou a velkou pergolou do L s letní kuchyní. Dům i zahrada jsou monitorovány kamerami, venkovní osvětlení je na čidla, chodby v domě i v bytech také na čidla.

Výhodou této nemovitosti jsou celkem nízké provozní náklady a možnost bydlení bez jakýchkoliv úprav. Oba byty se prodávají včetně vybavení ve velmi pěkném a udržovaném stavu– moderního nábytku, značkových spotřebičů vyrobených v Německu ( AEG, BOSCH, Elektrolux), elektrotechniky mimo PC, zahradní techniky, zahradního nářadí a náčiní. Rodinný dům se nachází na konci slepé ulice téměř v centru města (500 m) v blízkosti krásného lesa. Vše je v pěší dostupnosti 3-10 min. chůze. Veškerá občanská vybavenost je nadosah (vlak,bus, zdravot. středisko, banky, ZŠ, mateřská škola a jesle, obchody a sportovní centra. V blízkosti přibližně 10 km jsou lyžařské areály Mladé Buky a Petříkovice.

Prohlídka nemovitosti po domluvě (písemná komunikace emailem).V případě zájmu pomůžeme zajistit financování koupě. Dům bude volný do 30 dnů po zaplacení celé kupní částky na účet prodávajícího. Po dohodě může být dům i ostatní prostory vyklizeny – cena zůstane stejná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525592
Dispozice5+kk
Plocha pozemku1 000
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha210
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.