Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 776 m² bez realitkynáměstí Republiky, Budišov nad Budišovkou - Budišov nad Budišovkou, Moravskoslezský kraj

náměstí Republiky, Budišov nad Budišovkou - Budišov nad Budišovkou, Moravskoslezský kraj
Cena220 000 Kč

Tato nemovitost již od 944 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji doposud dobře udržovanou zahradu v osobním vlastnictví, o výměře 776 m², v zahrádkářské kolonii v Budišově nad Budišovkou. Pozemek je mírně svažitý směrem k jihu, je oplocený a opatřený bránou pro vjezd na pozemek s bezproblémovým parkováním. Na pozemek je zaveden zdroj pitné vody z řadu a el. přípojka 240 V. Pro chvíle odpočinku a také k přespání je zde vystavěná malá zděná chatka (2x4 m, pohodlně pro 2 osoby, vybavení chatky: regál vedle dveří, menší kuchynská skřínka, koberec, polička a světlo). uvnitř obložená dřevem, se zastřešenou verandou a s navazující dřevěnou kůlnou. Vedle chatky stojí nová zastřešená pergola o rozměru 3x4,5 m. K dispozici je také skleník o rozměru 6x3 m, zcela připraven pro letošní sadbu. Pro sadbu je také připraveno šest venkovních záhonů. Pro uskladnění nářadí a osiv je možno využívat zahradní plechový domek o rozměru 2x3 m, ve kterém se také nachází chemické WC. Vyvýšený konec zahrady je osazen mnoha různými ovocnými stromy a okrasnými keři. Výhodou je blízká dostupnost nákupního centra, čerpací stanice, apod. Důvodem prodeje je stěhování do Čech.

Pri rychlem jednani sleva!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525709
VybavenoNevybaveno
Plocha776
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.