Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 bez realitkyLoosova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Loosova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč

+ Poplatky za služby170 Kč
+ Vratná kauce3 500 Kč


K pronájmu za 3 500 Kč / měs. vč. energií pokoj o ploše 16 m^2 v bytě s dalšími dvěma pokoji, kde bydlí dva další nájemníci (oba muži). Pokoj má velká okna, výkonné topení a je dobře prosvětlen. Byt má plastová okna, koupelna a záchod jsou po nedávné rekonstrukci. V koupelně je k disposici pračka, v kuchyni plynový sporák s el. troubou, lednička, MW trouba a zděná spíž. Z kuchyně vedou dveře na balkon, odkud je pěkný výhled na Špilberk.

V bytě je momentálně zavedeno připojení k Internetu od UPC (v domě operuje i NetBox) s tarifem 200/20 Mbit/s za cca 500 Kč / měs (za celý byt). Cena za připojení není součástí nájmu. Router podporuje připojení pomocí WiFi i eth. kabelu.

V domě je k disposici kolárna pro účely uložení cykl. kola. Dojezdnost do lokality z města na kole je velmi dobrá, z České to vychází zhruba na 20 minut (dolů to jde rychleji samozřejmě). Z bytu lze za 5 minut dojít na zastávku autobusů 57, 81 a 92.

Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Energie jsou součástí uvedeného nájmu. Byt je v soukromém vlastnictví, s touto osobou byste pak jednali ohledně podpisu smlouvy a plateb. Já jsem byl pouze nájemníkem, nyní za sebe pomáhám najít náhradu.

Lesná je příjemná a klidná lokalita, z domu je velmi blízko do přírody, v okolí lze podnikat procházky v lesích.

V případě zájmu pište do zpráv. Preferováni budou zájemci schopní se nastěhovat co nejdřív, tedy se smlouvou od 1. srpna.

Poznámka: vlastník bytu si nepřeje, aby v bytě bydlelo s nájemníkem i domácí zvíře (pes, kočka, …)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525743
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.