Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 70 m² bez realitkyKřemže - Chlum u Křemže, Jihočeský kraj

Křemže - Chlum u Křemže, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi rodinný domek 3+1 na polosamotě v blízkosti obce Chlum u Křemže, v chráněné krajinné oblasti Blanský les, přímo pod Kletí, vzdálené 20 km od Českých Budějovic. Domek byl před 13-ti lety pořízen jako zděná chata na rekreační účely( stáří 25 let), před pěti lety přistavěn, rozšířen o dvě místnosti, zateplen a vybaven novou silikonovou fasádou, novými plastovými okny, novou střechou (zateplené jsou stropy i celá půda) a 4 roky se používal k trvalému bydlení čtyřčlenné rodiny. V domku byly udělány v r. 2016 nové podlahy z dlažby (včetně zateplení) a zabudováno nové el. topení v podlaze (podlahy lze programovat každou zvlášť) velmi účinné a ekonomické. Ve stejném roce byla pořízena nová krbová kamna s teplovodní vložkou plus nové ústřední topení do ostatních místností. Energetický štítek nelze zhotovit, protože je objekt veden v katastru jako původně rekreační. V domku je nová vodoinstalace včetně přívodu do domku a potrubí ve vrtu. Nová je i elektroinstalace 3 x 400V včetně kapličky. Nízká sazba je 20 hodin denně. V domku je rozvod internetu včetně wi-fi.

Na půdě je nový 160-ti litrový kombinovaný bojler (Dražice) k zásobení teplou vodou. V přízemí vejdete do malé chodbičky, která má také praktickou úložnou část na potraviny (v zimě nahrazuje lednici). Z ní je vstup do malého obývacího pokoje s krbovými kamny a obloukovým otevřeným vstupem do kuchyně s jídelnou, která je největší místností v domku. Z ní vede vchod do prostoru pro lednici a mrazák (technická místnost) a do nové koupelny se závěsným WC, umyvadlem a sprchovým koutem. Kuchyně je opatřena plynovým sporákem (el. trouba) propojeným s plynovou bombou uloženou mimo dům, dále jednoduchou linkou a velkou myčkou. Z kuchyně vedou točité schody do horního patra, kde se v podkroví nacházejí dva pokoje. Jeden sloužil jako dětský pokoj pro dvě děti a druhý jako manželská ložnice. Z ní je vchod do druhé rozestavěné koupelny, v níž je již funkční rohová vana s rozvodem teplé a studené vody a prostorem pro pračku, příprava pro bidet, WC a umyvadlo. Vedle koupelny se nachází rozestavěný prostor pro budoucí saunu (el. přívod) nebo skladové prostory. Ve stropě jsou vyklápěcí schody na malou půdu sloužící jako úložné prostory. Celé horní patro je postaveno v kombinaci dřevo, sádrokarton. Podlaha v ložnici je nová - dřevěná a v dětském pokoji je nový koberec (podklad OSB desky).

K vytápění můžete využít krbová kamna na dřevo ( 4 kubíky dřeva za sezónu) nebo topení v podlaze v obývací místnosti a kuchyni ( záloha na el. 1.600/ měsíčně – vrací přeplatek). V celém domě je řešeno osvětlení LED (včetně venkovního).

Před rokem byl vedle domku zabudován do země nový tříkomorový dvouplášťový plastový septik s přepadem. Na pozemku je vlastní vrt s novým rozvodem vody do domku.

U domku je malá zahrádka – 180 m², se skleníkem pořízeném před 6 lety, funkčním zatepleným bazénem zabudovaným v zemi, s prostorem pro pískovou filtraci. V zadní části pozemku se nachází přístřešek s krbem a venkovním sezením pro chvíle relaxace, přístřešek pro kola a dřevník. Za pozemkem je zpevněný svah železobetonovou konstrukcí. Na pozemku jsou ovocné stromy a keře, malá skalka a záhonky. Pod venkovními schody je zabudovaná zateplená psí bouda pro velkého psa a drátěný kotec. Vedle domku je dílna na nářadí a zahradní stroje. Domek je podsklepen, prostorný suchý a chladný sklep slouží celoročně k ukládání věcí a potravin (velký ocelový regál). Součástí nemovitosti je i malý pozemek o výměře 32 m² ( vzrostlé smrkové stromy).

Pro svou polohu i vyhledávanou turistickou lokalitu v chráněné oblasti je tato nemovitost vhodná k trvalému bydlení i k rekreaci. Má evidenční číslo a poštovní schránku. V blízkosti se nachází jen 7 rekreačních chatek. V 1,5 km vzdálené obci Křemže je pošta, obchody, služby, lékař, základní i mateřská škola). Doporučuji osobní prohlídku.

RK prosím nevolat !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525764
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2018
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
Plocha pozemku200
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.