Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 bez realitkySadová, Česká Třebová - Česká Třebová, Pardubický kraj

Určeno ke spolubydlení
Sadová, Česká Třebová - Česká Třebová, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Vratná kauce5 499 Kč


NABÍZÍME

Pronájem samostatného zařízeného pokoje ve vilce v centru města, 3 minuty pěšky na nádraží. Rychlá dostupnost kamkoli. V přízemí jsou kanceláře, v prvním patře se byt pronajímá jako sdílené bydlení, tj. že kuchyň, pračka, myčka, koupelna a toaleta je sdílena s dalšími 2- mi nájemníky. Se souhlasem majitele možno využívat po dohodě i zahradu. Platba: první a poslední nájem + kauce, která je vratná. S majitelem uzavřete písemnou nájemní smlouvu. Parkování možno před domem nebo v podzemních garážích u nádraží. V domě je čisto.

Od podzimu je k dispozici další pokoj, větší, nezařízený s výhledem do zahrady. Cena je za všechno (topení,voda, elektrika, internet - wifi). Nabízíme dlouhodobý pronájem.

Furnished room in a house, 3 minutes from train station in down town. You will share furnished kitchen, dishwasher, washing machine, bathroom, toilet. You can use also the backyard behind the house. Parking in front of the house available. The price includes utilities and wifi internet. Pay first and last rent + deposit . Interested in long term tenants. May also shorter period. The house is clean a quiet.

From fall 2018 will be available another room, with the view to the garden, semi-furnished or unfurnished.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525804
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOstatní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.