Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 180 m² bez realitkySládkova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský kraj

Sládkova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 508 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RD , postaven v roce 1972, nepodsklepený,předzahrádka a za domem zahrada. V přízemí garáž s dálkovým ovládáním vrat i brány. Ze zádveří v přízemí domu vstup do samostatného WC, technické místnosti (s pracovními a úložnými prostory, vanou a umývadlem (vstup i z garáže), haly se dřevěným stropem, s krbem. Z haly do pokoje pro hosty a šatny a otevřeným schodištěm do I. poschodí.

Z ochozu v I. poschodí vchod do neprůchozích místností - obývací pokoj 32m2 (dřevěný strop i podlaha), ložnice , obytná místnost, kuchyň, samostatné WC, koupelna (sprchový kout, dvě umývadla, bidet), obytná místnost.

Všechna okna opatřena venkovními roletami s mechanickým ovládáním, okna dřevěná s dvojskly s izolačním plynem, dům zateplen polystyrénem. Za domem - dílna cca 15 m2, okrasná část zahrady , dále zahrada s ovocnými stromy (celkem pozemek 1.000 m2 s možnosti vybudování venkovního bazénu) , uprostřed zahrady polozapuštěný sklep (cca 5x5 m ,na ovoce , zeleninu a pod., samostatně na brambory), nad ním finská sauna s kamny na elektřinu, zhotovena na objednávku, s odpočívárnou (cca 5x3 m s krbovými kamny a sprchovým koutem (napojen na studnu )). S objektem sauny sousedí přízemní zděná dílna (možnost víceúčelové využití jako posilovnu , hernu pro stolní tenis , krytý bazén a pod.) o rozměrech cca 5x8 m, se samostatným vchodem a zezadu s garážovými vraty. Dům není zatížen žádným břemenem a je volný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525931
Dispozice6+1
Plocha pozemku1 037
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha180
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.