Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyU Štěpnického rybníka, Telč - Telč, Kraj Vysočina

U Štěpnického rybníka, Telč - Telč, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 3+1 o výměřě 83,10 m2, 3. nadzemní podlaží bez výtahu, byt se nachází v netypovém zděném domě v klidné lokalitě, východně od centrální části historického města Telč, s výhledem na Štěpnický rybník. Dům byl postaven v roce 1970, je udržovaný a nabízený byt prošel rekonstrukcí. Dispozice bytu je velmi zajímavá, skládá se ze vstupní chodby se dvěma vestavěnými skříněmi, kuchyně s vestavěnou skříňí na potraviny, dále jsou tu 3 pokoje, z nichž jeden má balkon, pracovna a koupelna s wc. V bytě jsou nová plastová okna, nová koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC geberit, jádro je zděné, vchod do koupelny je řešen šoupacími dveřmi, dveře do ostatních pokojů jsou klasické, prosklené, kuchyň je vybavena el.sporákem a odsavačem par a kuchyňskou linkou. V pokojích jsou dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu. V celém bytě jsou štukové omítky. Byt je vytápěn centrálně z kotelny na TUV. Parkování je možné před domem. V blízkosti domu se nachází mateřská školka, nákupní střediska a centrum města je několik minut chůze. V místě je k dispozici škola, zdravotní středisko, autobusové a vlakové spojení.

Náklady spojené s užíváním bytu se pohybují na úrovni 3,600 Kč/měsíc. Cena za byt je 1.800.000 Kč. Dohoda o ceně je možná. Byt by byl volný v říjnu 2018.

Fotografie a více informací samozřejmě vážným zájemcům zašleme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525936
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha83
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.