Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkynáměstí Jiřího z Poděbrad, Praha - Vinohrady

náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné27 800 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízíme nově zrekonstruovaný byt v 3.podlaží v domě přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad. V bytě je 1 pokoj ( ložnice), plně zařízená kuchyň v 2.pokoji , 1 koupelna se sprchovým koutem, 1 WC, technická místnost s pračkou včetně sušičky. Další vybavení zahrnuje dubová podlaha v celém bytě,závěsy, osvětlení, dlažbu v chodbě a koupelně, bezpečnostní rám dveří, prostorné vestavěné skříně. V domě po kompletní rekonstrukci je také nový výtah. Poplatky na společné domovní služby 1000 Kč/měs/osoba. Elektřina a plyn se převádí na nájemce - NENÍ V CENĚ! Volný ihned. Výborná dopravní dostupnost - v docházkové vzdálenosti tramvajových spojů a metra ( 3 min.), skvělá občanská vybavenost v okolí - pošta, banky, farmářské trhy před domem apod.

We offer a spacious flat situated on the 3rd floor of a newly reconstructed apartment house with a view of the square Jiřiho z Podebrad.

The apartment compromises of a lovely bedroom, a modern kitchen, a bathroom with a shower unit and a toilet. A washing machine and a drier included. The bedroom includes a built-in wardrobe. Further wardrobe space available in the hall.

Further details: wooden floor, tiles ( hall, bathroom), secure door system ( an iron frame), curtains, lighting.

There is a new lift in the house.

Fantastic location, a walking distance from a metro/ tram station Náměstí Jiřího z Poděbrad ( 3 min.) Electricity and gas - signed to the tenant.

Service fee : 1 000 CZK / per person / a month

available - now

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525981
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.