Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyNa Líše, Praha - Michle

Rezervováno
Na Líše, Praha - MichleČástečně vybaveno
Cena4 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 314 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný slunný byt dispozice 3+1 v osobním vlastnictví o výměře 72m2 v posledním patře. Jedná se o sedmipatrový panelový dům, který prošel postupně do roku 2014 celkovou rekonstrukcí. Byly zrekonstruovány společné prostory, stoupačky, nový výtah pro 4 osoby, zateplení fasád, nová střecha. V přízemí se nachází společná kolárna/kočárkárna.

Byt je orientován na V, okno kuchyně pak na S. Dominantou bytu je obývací pokoj (25,9m²) s vestavěnou knihovnou, který je propojený s kuchyňským koutem (6,5m²) s plně vybavenou kuchyní Oresi (záruka do r. 2020) včetně vestavné pračky se sušičkou, myčky, elektrické trouby, mikrovlnné trouby, plynové varné desky, digestoře a volně stojící kombinované chladničky. Byt dále tvoří neprůchozí pokoj (ložnice 11,5m²), průchozí pokoj na balkon (dětský pokoj 10,0m²), chodba s velkou vestavěnou skříní (4,3m²), samostatná koupelna (2,6m²), wc (1,0m²) a předsíň (3,3m²). K bytu náleží komora, která se nachází na patře. Pro posezení vám bude sloužit zasklený balkon, ze kteréhio je příjemný výhled do dalekého okolí.

V bytě probíhala v roce 2013 rozsáhlá rekonstrukce, byly vyhotoveny nové rozvody vody / elektřiny, nové dveře Sapeli (v ložnici a pokoji zasouvací), nová moderní koupelna, WC a předsíň (Siko), nová kuchyň (Oresi), zasklení lodžie + rolety, byly polepeny okna stínící folií + síťky proti hmyzu. V bytě jsou dále osazena plastová okna se žaluziemi, plovoucí podlahy, SDK podhledy, příčky a bezpečnostní vchodové dveře Next.

Byt je situován v klidném prostředí s výbornou dopravní dostupností. Dopravní spojení nabízí zastávka vlaku a metra C Kačerov (pěšky 7min) a autobusové linky 118 (Spořilov-Smíchovské nádraží), 138 (Nemocnice Krč-Skalka), 170 (Barrandov-Jižní město), 905 (noční z centra) ze zastávky V Zápolí (vzdálené 100m od domu). V blízkém okolí se nachází park, dětská hřiště, školka, základní škola, restaurace, potraviny, pošta, Krčský les a v dojezdové vzdálenosti nemocnice Krč, poliklinika Budějovická.

Byt je na prodej částečně vybavený – kuchyň, předsíň, koupelna a lodžie zůstane vybavena, v obývacím pokoji zůstane sedací souprava, jídelní stůl vyrobený na zakázku k vestavěné skříni, skříň pod televizorem a nástěnné police. Další vybavení je možné po domluvě.

RK prosím nekontaktovat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526018
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha72
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.