Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2128 m² bez realitkyŽinkovy - Kokořov, Plzeňský kraj

Žinkovy - Kokořov, Plzeňský kraj
Cena395 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 675 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Stavební pozemek se stodolou a velkou zahradou - celkem 2128 m2

Exkluzívní pozemek na klidném okraji obce Kokořov (30km jižně od Plzně), nabízí výhled do nezastavěného prostoru. Rozlehlá zahrada nepravidelného tvaru je zakončená místní komunikací a polní cestou s potokem. Na pozemku se nachází rozlehlá zachovalá stodola 20x8 metrů a přístavek.

Stavební pozemky jsou umístěny na spodní straně celku a přiléhají k sousedním objektům. Jejich rozloha je 162 m2 a 83 m2, celkem tedy 245 m2.

Před nimi je rozlehlá zahrada, v územním plánu ovšem vedena jako ostatní, manipulační plocha, což z ní činí klenot, který můžete využít mnoha způsoby, nejen jako zahradu.

Celková rozloha zahrady je 1883 m2. Zahrada je otevřená, v současné době je ohrazena pouze elektrickým ohradníkem. Na většině pozemku je travní porost, pozemek se velmi mírně svažuje směrem ke stodole.

Místo je ideální pro výstavbu rodinného domu, možnost přestavbu stodoly na alternativní moderní bydlení, nebo např. pro chov koní.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526019
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 128
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.