Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 98 m² bez realitkyNa Petříně, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Na Petříně, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Zcela vyjímečný charismatický byt, nacházející se v druhem patře historického domu s krásnou rozlehlou zahradou. Byt je kompletně zrekonstruovaný a momentálně zařízený kombinací starožitného nábytku a moderních doplňků, byt je však možné si pronajmout i bez vybavení.

Vzdálenost od historického centra Kolína je pouhých 5 min chůze. 10 minut vlakové spoje Praha, Kutná Hora, Pardubice.

Samotný interiér bytu tvoří prostorná hala, která spojuje prakticky všechny místnosti. Světlá kuchyň zařízená v kombinaci moderního designu a vintage nábytku, vybavená novými spotřebiči. Oknem je krásný pohled do zahrady a i do vzdálenější krajiny. Z ložnice je přístupný prostorný balkón s výhledem do zahrady a širokého okolí. Reprezentativní obývací pokoj je opatřen obloukovitým děleným oknem po celé jeho šíři, které tak do místnosti přivádí nadstandardní množství světla.

Pokoj je prostorově velmi kulantně vyřešen a veliká okna do ulice ho činní i přes jeho menší velikost velmi útulnou jednotkou.

Atypická soukromá rozlehlá (200 m2) zahrada je vhodná jako aktivní prostor pro děti a pořádání barbeque.

A completely unique charismatic apartment, located on the second floor of a historic house with a beautiful large garden. The apartment is completely renovated and currently equipped with a combination of antique furniture and modern accessories, but the apartment can be rented without equipment.

The distance from the historic center of Kolín is only 5 minutes walk. 10 minutes of train connections Prague, Kutna Hora, Pardubice.

The interior of the apartment itself is made up of a spacious hall that connects virtually all the rooms. Bright kitchen furnished in a combination of modern design and vintage furniture, equipped with new appliances. The window has a beautiful view of the garden and the remote landscape. The bedroom has a spacious balcony overlooking the garden and the surrounding area. The representative living room is equipped with an arched dividing window over its entire width, which brings extraordinary light to the room.

The room is very spacious and the large windows into the street, despite its smaller size, is a very cozy unit.

Atypical private large (200 m2) garden is suitable as an active children's area and barbeque.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526020
Dispozice3+1
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha98
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.