Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 39 m² bez realitkyBezová, Liberec - Nové Pavlovice, Liberecký kraj

Bezová, Liberec - Nové Pavlovice, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena1 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 207 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


V klidné lokalitě prodávám byt po rekonstrukci 1+1 v Liberci. Je v osobním vlastnictví, k bytu náleží i sklepní kóje. Předělaný byt na větší koupelnu. Vestavěné skříně v předsíni, oddělená ložnice od kuchyně s obývákem. Panelák je zateplený s vlastní kotelnou. V bytě je dělaná, 5 let zpět, komplet nová elektřina, dveře, podlaha a kuchyňská linka od truhláře - vydrží dalších 15 let. Při koupi zůstane pračka. Celkové náklady jsou do 3600Kč + elektřina. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování u domu.

V okolí je dětské hřiště, škola (150 m), školka, posilovna, pošta v obchodním domě Tesco (500 m). Z bytu je krásný výhled na Ještěd, sluníčko svítí v odpoledních hodinách zhruba od 13:00 hodin. 5 minut cesty na autobusovou zastávku, autobusy 13, 24, 26. Byt bude cca od konce září k prodeji. Cena je samozřejmě k jednání.

In a quiet location I sell an apartment after reconstruction 1 + 1 in Liberec. It is in personal ownership, the cellar also belongs to the cellar. Converted apartment to a larger bathroom. Built-in wardrobes in the hallway, a separate bedroom from the kitchen and the living room. The panelboard is insulated with its own boiler room. The apartment is made, 5 years back, complete new electricity, doors, and floor.

Nearby is a children's playground, a school (150 m), kindergarten, gym, post office in the Tesco department store (500 m). From the apartment there is a beautiful view of Ještěd, the sun shines in the afternoon around 13:00, 5 minutes to the bus stop, bus 13, 24, 26. The apartment will be from September to sale.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526073
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha39
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.