Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+kk • 62 m² bez realitkyJezerská, Jirkov - Jirkov, Ústecký kraj

Jezerská, Jirkov - Jirkov, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím pronájem RD s bytem o velikosti 2+kk , domácí dílnou a garáží , který se nachází v klidné lokalitě obce Jirkov.

Domek je umístěn u RD na zahradě se samostatným přístupem k domku a části zahrady. Je uspořádán a navržen, tak že nabízí dostatečný prostor jak pro rodinné bydlení, tak i do budoucna pro příp. komerční využití. V přízemí se nachází zádveří se vstupní chodbou, obývací pokoj s kuchyňským koutem 26 m² a ložnice 14 m² . Koupelna je vybavena sprchovým koutem. V suterénu je dílna s garáží pro dva osobní automobily o velikosti 47 m²

Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem, Vytápění je nyní řešeno elektrickými přímotopy, výhledově plán na teplovodní s elektrokotlem. Termostaty s manuálním ovládáním v každé místnosti. Možnost připojení k internetu přes pevnou linku nebo jinak dle nároku budoucího nájemce. Parkování osobního automobilu s možností přímo u domu.

Vratná kauce pronajímateli 2 měsíční nájemné. Zúčtovatelné zálohy na energie a služby se platí zvlášť a budou stanoveny s ohledem na budoucího nájemce s odhadovanou spotřebu (orientačně cca 2 500 Kč / měsíc).

Bližší informace na tel. č. 608 354 335

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526187
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.