Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyDavídkova, Praha - Libeň

Davídkova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 150 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Světlý byt s terasou (7,2m2) a komorou, součásti je sklep a garážové stání (1000.-Kč/měs). Poplatky se vyúčtovávají 1x za rok dle reálné spotřeby. Zálohy na energie 850.-/měs. Wifi 350.- Kolaudace v r. 2007. 3.patro s výtahem přímo z garáží. Byt je orientován na SZ. V okolí veškerá občanská vybavenost. 2 min pěšky tramvaj.zastávka Bulovka, 7 min. metro Ládví. U domu bus směr Holešovice i Ládví. Nedaleko lesopark (viz výhled z terasy). Společná zahrada s altánem a grilem, včetně zázemí pro děti (pískoviště, trampolína).

Byt je v tuto chvíli zařízen částečně (dvě kožené sedačky, jídelní stůl, lednice, konferenční stolek a nábytek, nová postel, pračka, nová myčka, mikrovl.trouba).

K nastěhování ZÁŘÍ 2018.

Beautiful bright apartment with good-sized terrace (7.2 m2) for rent by owner, includes basement sotrage room and optional garage in the building (1.000 CZK per month). An energy deposit is 850 CZK/per month. Internet connection is available for 350 CZK/month. The building and apartment were completed in 2007. The apartment is located on the 3rd floor with a lift directly from the garage. Access to amenities is excellent: 2 min walk to tram station Bulovka, 7 min to metro Ládví. Also near to the house is a bus station with connections to Holešovice and Ládví. Behind the house is a forest park (pleasant view from the terrace). A common garden with a outside table, sandpit, trampoline for children, and barbecue facilities is available.

The apartment is currently slightly furnished with two leather sofas, dining table, washing machine, sofa bed, coffee table and furniture (see photo).

Available immediately (SEPTEMBER 2018).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526315
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.