Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 102 m² bez realitkyJilem - Jilem, Jihočeský kraj

Rezervováno
Jilem - Jilem, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Uzavřené jihočeské stavení s dvorem a zahradou. Zrekonstruované a užívané k trvalému bydlení, vhodné i jako letní sídlo nebo chalupa.

Dům: Dispozičně 2+1, plus předsíň, chodba, koupelna a wc navíc. Velká půda, prostorná s možností přidělat časem podkroví. Plně zrekonstruované vnitřky. včetně elektro rozvodů, topení a vody. Vytápění ústředním topením na plynový kotel po celých obytných prostorech, plus krbová kamna na tuhá paliva v hlavni obytné místnosti. Dům napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Zahrada a uzavřený dvůr: Dvůr včetně stodol 900 m2 a zahrada 1161m2. Vzrostlé ovocné stromy, jedlé keře, záhony a plodící strom ořešáku královského. Vhodné i pro permakulturní hospodaření. Na dvoře dvě studny. Před domem dva záhonky a místa na stání auta.

Krásná lokalita České Kanady začíná cca 10km od obce. Nejvyšší vrchol Jihlavských vrchů Javořice vzdálená 7km od obce. V létě možnost cyklistiky a pěší turistiky, v zimě běžecké stopy a nedaleko lyžařské vleky (Studená, Mrákotín). V okolí soukromý chovatelé, pěstitelé a výrobci regionálních potravin ( kozí farma Fukovi, prodej hovězího masa z volně pasoucího dobytka a mléčných výrobků Misařovi, sýrárna a prodej jehněčího masa Horní Dvorce, pekárna a prodej cukrářských výrobků Zahrádky, včelaři atp.)

Městys s plnou občanskou vybaveností: 2km Studená (školka, škola, pošta, bankomat,..), 5km Strmilov.

Větší města: 25km Jindřichův Hradec, 17km Telč, 20km Dačice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526369
Dispozice2+1
Plocha pozemku2 061
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.