Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 125 m² bez realitkySartoriova, Praha - Břevnov

Sartoriova, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem krásného bytu v posledním patře (5. patro) domu ve vyhledávané lokalitě Prahy 6 – v Břevnově. Kvalitně postavený dům je zateplený včetně střechy a disponuje velkým moderním výtahem. Tento světlý, prostorný a plně vybavený byt s bezbariérovým přístupem nedávno prošel velmi zdařilou rekonstrukcí s vysokým standardem a líbivostí.

Byt o výměře 125 m2 je orientovaný do tří světových stran, disponuje 4 neprůchozími ložnicemi a balkónem a terasou. Moderní a kompletně zařízená kuchyň (lednice s mrazákem, indukční elektrický sporák s troubou, digestoř, prostorná pracovní plocha a úložné prostory) je prakticky oddělena od obývacího pokoje předstěnou. Na kuchyň navazuje komora s pračkou a sušičkou. V bytě se nachází dvě koupelny vybaveny sprchovými kouty, toaletami s rim free systémem a bidety. V jedné z koupelen je podlahové topení, ve druhé koupelně je topné těleso a dvojumyvadlo. Celý byt je bezprahový s moderní vinylovou podlahou a led osvětlením. Pro komfortní bydlení je byt klimatizován a na oknech směřujících na jižní světovou stranu jsou elektrické žaluzie. Z předsíně vede vstup do prostorné a praktické komory.

V nejbližším okolí se nacházejí mateřská školka, základní i hudební škola, Břevnovský klášter s parkem a hřišti. Dále je zde veškerá občanská vybavenost (obchod Billa 3 minuty, nemocnice, zastávka autobusu s dojezdem na metro trasy A za 8 minut). V domě je k dispozici UPC a O2. Poplatky činí 3.000 Kč + el. energie.

Prosíme, kontaktujte na mail: bytsartoriova@seznam.cz. RK, prosíme, nekontaktaktujte.

A beautifully presented 4 bedroom last floor flat (5th floor) situated in a highly attractive area of Prague 6 – Břevnov close to local amenities with great access to the city. This furnished property has recently been refurbished to a very high standard. Two bathrooms with showers, toilets with rim free system and bidets, one of the bathrooms has heating floor, the second bathroom has double washbasin. For comfortable living this property benefits from air-condition, double glazing and electric blinds in two bedrooms orientated to the south. The living room/diner is spacious and leads out to a terrace. One balcony with a stunning view. There is a good size storage chamber. Equipment: induction integrated hub with electric oven, washing machine and dryer, refrigerator with freezer, led lights. EPC rate C. Rental price: 30,000 CZK for rent + 3.000 CZK service fees + electricity. Please, contact us on bytsartoriova@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526476
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží5
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
Užitná plocha125
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.