Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyV Kolkovně, Praha - Staré Město

V Kolkovně, Praha - Staré MěstoMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena9 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 459 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Romantický byt 2+kk, 65m2 po částečné rekonstrukci v roce 2008 na prodej, P1-Staré Město, nedaleko Staroměstského nám. a oblíbené Pařížské ulice, dům ve kterém se byt nachází stavěl dědeček prezidenta Václava Havla Vácslav Havel, ten, který také postavil Palác Lucerna na Václavském nám., budova je také po částečné rekonstrukci v r. 2012, zařízený nábytkem ve stylu Ludvíka XIV., parkety, dlažba, prostorná koupelna s rohovou vanou, 2xWC, plně vybavený kuchyňský kout s vestavěnou myčkou, TV, plyn.topení, 3.p.bez výtahu, se sklepem, prostorný obývací pokoj (30m2), ložnice (20 m2), koupelna s rohovou vanou a WC(6 m2), předsíň (7m2) a toaleta pro hosty (2 m2). K bytu také náleží sklepní kóje umístěna v suterénu domu.

V roce 2008 proběhla rekonstrukce prostorné koupelny, dvou WC, kuchyně a podlahy, velkou výhodou bytu jsou dvě toalety, dřevěné parkety v pokojích, dlažba a velká rohová vana v koupelně, vybavený kuchyňský kout s vestavěnou myčkou, oblouková dřevěná okna, patio. Byt má 4m vysoké stropy a i když se nachází v centru, je tichý a klidný, nalézá se ve 3.patře, díky patiu má krásné výhledy na obě strany. Nemovitost je vhodná nejen na investici za účelem krátkodobého nebo dlouhodobého pronájmu, ale také na bydlení. Budova prošla rekonstrukcí v roce 2012 (fasáda, střecha, okna, sklepy atd.) Připravuje se vybudování výtahu na rok 2020. Měsíční poplatek do FO činí 2000Kč.

Nemovitost se nachází v prestižní historické části města, pár minut od Staroměstského náměstí a známé Pařížšké ul. Lokalita disponuje plnou občanskou vybaveností s výborným dopravním spojením MHD, zastávka metra Staroměstská či Můstek je vzdálena 5 minut pěší chůzí.

Romantic apartment 2 + kk, 65m2 after partial reconstruction in 2008 for sale, P1-Old Town, near Old Town Square and the popular Pařížská Street, the house where the apartment is located was built by the grandfather of President Václav Havel Václav Havel, the one who also built the Lucerna Palace on Wenceslas Square, the building is also partially renovated in 2012, furnished in Louis XIV style, parquet floors, tiles, spacious bathroom with corner bath, 2 toilets, fully equipped kitchenette with built-in dishwasher, TV, gas heating, 3rd floor without lift, with cellar, spacious living room (30m2), bedroom (20 m2), bathroom with corner bath and toilet (6 m2), hall (7m2) and guest toilet (2 m2). The apartment also has a cellar located in the basement.

In 2008 was reconstructed spacious bathroom, two toilets, kitchen and floors, great advantage of the apartment are two toilets, wooden parquet in the rooms, tiles and large corner bath in the bathroom, equipped kitchenette with built-in dishwasher, arched wooden windows, patio. The apartment has 4m high ceilings and although located in the center is quiet and peaceful, located on the 3rd floor, thanks to the patio has beautiful views of both sides. The property is suitable not only for investment for the purpose of short or long term rental, but also for housing. The building underwent reconstruction in 2012 (facade, roof, windows, cellars, etc.). The reconstruction of common areas and the construction of a lift for 2020 are being prepared. Monthly fee to refurbishmant found is 2000CZK.

The property is located in the prestigious historical part of the city, a few minutes from the Old Town Square and the famous Parizska street. The location has full amenities with excellent transport links, metro stations Staromestska and Mustek is 5 minutes walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526650
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Staré školy
🚶 81 m (1 min)
PoštaPraha 01
🚶 422 m (5 min)
ObchodBakeshop
🚶 67 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 102 m (1 min)
RestauraceCrystal Bar & Restaurant
🚶 0 m (0 min)
Lékárna
🚶 119 m (1 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 69 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 230 m (3 min)
SportovištěUltraant
🚶 305 m (4 min)
Hřiště
🚶 323 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.