Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 96 m² bez realitkyU Dívčích hradů, Praha - Smíchov

Rezervováno
U Dívčích hradů, Praha - Smíchov
Cena9 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji bytovou jednotku v 1.NP právě kompletně rekonstruovaného rodinného domu v ulici U Dívčích hradů, ve kterém se celkem nachází 3 bytové jednotky. Rekonstrukce bytové jednotky byla dokončena a byt byl zkolaudován, k dokončení zbývají venkovní úpravy, což je plánováno na přelom 2018/2019. Vizualizace venkovního pohledu na bytovou jednotku je závazná a bude předmětem dokončení na náklady prodávajících.

Byt je dispozičně řešen jako 3+kk o celkové rozloze 95,7 m2, se samostatným vchodem z ulice a oddělenou zahradou o rozloze 128 m2 (přímý vstup na zahradu z obývacího pokoje). Dále bude k bytové jednotce k dispozici terasa o výměře 34m2 (prostor nad garáží), což bude zasmluvněno ve formě věcného břemene.

Byt sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s přípravou na kuchyňskou linku, dvou pokojů, koupelny s vanou, sprch. koutem a vyhřívanou podlahou, samostatného WC a komory, ve které je připraveno připojení pro pračku. Obytné místnosti jsou (i budou) bez finálních podlah (není předmětem dokončení). Byt má samostatnou plynovou přípojku s plynovým kotlem (kombinace topení a ohřevu teplé vody), samostatnou elektrickou přípojku a podružný vodoměr.

Televizní a internetová síť je rozvedena po jednotce, zároveň je připravena kabeláž pro zabezpečovací systém.

Venkovní úpravy budou předmětem dokončení na náklady prodávajících, tedy kupní cena zahrnuje finální stav dle venkovní vizualizace. Detaily poskytneme při osobním jednání.

Lokalita Dívčí hrady se nachází nedaleko centra, jedná se o klidnou rezidenční/vilovu oblast s dostatkem zeleně. V blízkosti se nachází přírodní rezervace Prokopské údolí. Lokalita skýtá plnou občanskou vybavenost (škola, školka, sportovní vyžití - plavecký bazén, fitness).

Snadná dopravní dostupnost (blízkost zastávky metra stanice Radlická či bus na Anděl). Bezproblémové parkování v ulici.

K bytové jednotce možnost pronájmu garáže.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526736
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha96
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.