Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 90 m² bez realitkySebranice - Sebranice u Litomyšle, Pardubický kraj

Sebranice - Sebranice u Litomyšle, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


CHCETE  BYDLET?  CHCETE  BÝT  FIT A  V  POHODĚ?  

Pak si nenechte ujít možnost osobní prohlídky v novostavbě vyjimečného domu v Sebranicích u Litomyšle. Dům s energetickou náročností A,  je  vhodný pro manžele zralého věku, dvougenerační rodinu, k podnikání nebo jako skvělá investice, jejíž hodnota roste s každým zdražením cen energií :)  Dům je umístěn v hezkém, klidném místě, s výhledem do zeleně, plný světla a slunce. Je zděný,   s vnitřními izolacemi z přírodních materiálů, které výborně komunikují s organismem. Unikátní stavební technologie vytváří ojedinělé klima interiéru, v němž si lze skutečně odpočinout po náročném dni. Speciální okna mají zvýšenou sálavou složku, díky níž dochází  k příjemnému sálání tepla do místností. Provozní energie jsou minimální, díky pocitovému vnímání sálavého tepla, stačí dům vytápět na teplotu nižší o 3 - 4° C  oproti běžným stavbám. V létě se nežádoucí sálavý efekt odkloní, tudíž nemůže docházet k přehřívání interiéru. Hlavní obytná část disponuje bytem o velikosti 3+kk, s 50,4 m2. Nádherné francouzské okno s výstupem na terasu a dvě další okna v hlavním obytném prostoru zajišťují příjemný pobytový komfort. Obývací pokoj, koupelna, ložnice i dětský pokoj mají samostatné vstupy. Podlahy jsou pokryty dlažbou a plovoucí podlahou, interiérové dveře SOLO DOOR s oblými hranami dolaďují příjemnou atmosféru .

Druhý byt 2+ kk o ploše 39,7m2  má samostatný vstup, hlavní obytnou místnost s kuchyňským koutem,  pokoj a koupelnu s toaletou. Topení je zajištěno sálavými topnými panely a krbovými kamny.  V domě je rekuperace, ohřev teplé vody bojlerem. V koupelnách jsou topné žebříky.  Špičkový filtr na kvalitní pitnou vodu, je součástí kuchyňské linky.

Dům je těsně před dokončením a výběr obkladů čeká jen na Vás ! V bezprostřední blízkosti nabízeného domu je vystavěn typově podobný dům. Možnost dohotovení uzamykatelného prostoru pro kola, lyže atp. 2 parkovací místa před domem jsou vaše. Prostor pro menší zahrádku pro radost, Vám ponechá dostatek volného času i na jiné koníčky.

 

Sebranice jsou obcí s výbornou dostupností Litomyšle i Poličky. Disponují dobrou občanskou vybaveností. Pro obyvatele je k dispozici mateřská škola a I.st. základní školy, praktický lékař, pošta, samoobsluha, sportoviště, koupaliště.

Díky velmi nízkým provozním nákladům , jeho hodnota poroste s každým zdražením cen energií .... A také může začít ihned vydělávat. V blízkém okolí jsou stovky volných pracovních míst. Byty k pronájmu jsou nedostatkové zboží. Stačí-li Vám 1 byt, druhý pronajměte :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526792
Dispozice5+kk
Plocha pozemku400
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.