Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 321 m² bez realitkyStředohorská, Praha - Uhříněves

Středohorská, Praha - Uhříněves
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi pozemek v zahrádkářské kolonii v městské části Praha - Uhříněves (v KN zapsán, jako zahrada). Na pozemku se nachází zahradní domek o výměře 15m2 na betonové desce s podsklepením. Pozemek je vhodný pro vytvoření vlastní zahrady s pěstováním domácích plodin, nebo pro umístění menšího domku či mobilheimu pro celoroční užívání.

Ovšem nabízím především tento vlastní pozemek, kde uvedený zahradní domek je jen jeho součástí a sloužil pouze jako zázemí pro zahradnickou činnost či odpočinek a nikoliv pro rekreaci. Tedy někdo v něm uvidí možnost využití, někdo by raději zboural a postavil vlastní. Co se týká postavení jiné budovy nemám žádné detaily. Patrně jako jinde by neměl být problém postavit domek ala chatu bez nároků na trvalé bydliště. Konkrétní info pro větší stavbu však může podat pouze příslušný úřad.

Na pozemek je přivedena přípojka elektrické energie a zahrádkářský vodovod s využitím po celý rok. K pozemku vede příjezdová cesta na konci ulice Středohorská.

Parcelní číslo:

1436/15

Obec:

Praha [554782]

Katastrální území:

Uhříněves [773425]

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526838
VybavenoNevybaveno
Plocha 321
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.