Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyBlahníkova, Praha - Žižkov

Blahníkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Velice hezký, slunný byt 3+kk na Žižkově, ulice Blahníkova. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem. Jeho celková užitná plocha činí 60m2. Byt je kompletně zařízen stylovým nábytkem. Pěkná kuchyňská linka se spotřebiči včetně myčky. V druhé koupelně je rohová vana.V komůrce je pračka.Okna ložnicí vedou do vnitřního dvora, z obýváku vedou do ulice Blahníkova.Klidná lokalita. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. Snadná dopravní dostupnost do centra. Zastávka tram jen pár kroků od domu.

This comfortable, fully furnished apartment in Žižkov (nice and clean part) is only 10 mins from Václ. nám. by tram or a 15 mins walk. The apartment is fully and tastefully furnished, kitchen with all appliances, washing machine in a small closet. Both bedrooms lead into a quiet yard. Extra bathroom. Very nice and stylish decor inside the building. Close to Riegrovy sady park (good for jogging). Close to School of Economy).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu52684
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.