Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 170 m² bez realitkyPísková Lhota - Písková Lhota, Středočeský kraj

Rezervováno
Písková Lhota - Písková Lhota, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 017 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pro vážné zájemce - výhodná cena i investice - velký krajový pozemek u lesa , ze třech stran bez sousedů.

Inf. na tel. +420604656379

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům (novostavba) 170m2 ve výborném stavu s rozsáhlým atypickým pozemkem 4236m2 na polosamotě u lesa v obci Písková Lhota (okres Mladá Boleslav) ve velmi klidné části obce.

(město MB 6km, 5 min – veškerá sociální vybavenost, Praha Černý most 20min po dálnici, Liberec 20min)

Výjimečností- unikátností na zdejší lokalitu Mladoboleslavska pozemek i nemovitost je v naprostém soukromí bez sousedů - lidí, ze třech stran vyloučena zástavba - krajový pozemek u lesa.

Doporučení pro klienty, rodiny, kteří mají rádi klid a soukromí v zeleni, v této hektické době, dostatek prostoru pro odpočinek i relaxaci. Rozsáhlý pozemek může být využit k výstavbě dalšího menšího RD (posílené přípojky) či např. k chovu menších hospodářských zvířat – drůbež, ovce, včely, škála užití je široká.

Dispozice domu – přízemní částečně podsklepený rodinný dům s obytným podkrovím a přistavěnou garáží – připravena na další bytovou jednotku se samostatným vchodem (pro babičku, dědečka apod.).

V přízemí se nachází zádveří, chodba, samostatná kuchyň, velký obývací pokoj s jídelním koutem – se vstupem do zahrady, koupelna se sprchovým koutem a WC + vstup do garáže.

V podkroví tři pokoje – ložnice, 2x dětský pokoj, velká koupelna s vanou, samostatné WC, lodžie.

Vytápění pomocí elektrokotle na nízký tarif kombinací s krbovými kamny, velmi nízké provozní náklady.

Ohřev vody novým elektr. bojlerem OKCE 200. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizační přípojka s jímkou. Příjezd k nemovitosti po obecní cestě, která je slepá a končí u vrat nemovitosti.

K nemovitosti náleží rozsáhlý pozemek 4096m2, dostatek prostoru pro osobní soukromí. V jižní části se nachází užitková vzrostlá zahrada, včetně ovocných stromů (jabloně, třešně, ořechy, švestky, blůmy, meruňky) ovocné keře (rybíz, angrešt, maliny, ostružiny) jahody, bylinky, možnost chovu menších hospodářských zvířat apod. Kolem domu je založena okrasná zahrada se vzrostlými stromy (japonské javory, sekvojec čínský, weigelie apod.) keři, květinami, vřesy, poblíž je i zděný, patrový zahradní domek, možnost jako dílna. Pro milovníky přírody - výskyt řady živočichů – veverky, ježci, ještěrky, strakapoud velký, datel černý, žluna zelená, rehek zahradní, brhlík lesní, sýkory koňadra, modřinka různé druhy apod. Na podzim, na jaře srnky.

Severní část pozemku je chráněna vzrostlými stromy, s výhledem na západ slunce, zříceninu Myší Hrádek ze 13. století, zámek Stránov, památný most v Krnsku z r.1924.

Vzdálenost do Mladé Boleslavi 6km (10min do centra), Praha 40km (20min Černý Most) – výborné napojení na dálnici pro oba směry.

Dům byl kolaudován v roce 2005. Průkaz energetické náročnosti budovy třída C – úsporná č. 78/2013 Sb. Podle vyhlášky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527005
Dispozice6+1
Plocha pozemku4 236
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha170
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.